tillbaka
Orijen kattfoder

Orijen kattfoder

Orijen kattfoder är ett av de mest naturliga varumärkena för djurfoder och innehåller en hög andel kött och fisk. Fodren innehåller många färska och hälsosamma ingredienser som främjar din katts utveckling.
Läs mer ..
Orijen kattfoder

Orijen kattfoder, allt din katt behöver

Ett naturligt kattfoder som moder natur har tänkt sig; det är vad du får med Orijen kattfoder. Tillverkarna av Orijen utgår från filosofin att varje katt har utvecklats som en köttätare. Människor gillar att förknippa husdjur med mänskliga egenskaper. När det gäller mat är detta helt enkelt inte ett bra tillvägagångssätt. Enligt Orijen visar katters anatomiska egenskaper att de behöver en kost som uteslutande består av färskt kött och fisk, kompletterat med små mängder grönsaker, frukt och örter. Därför tillagas Orijen kattfoder med ingredienser som består av 80% kött och fisk och 20% grönsaker, frukt och örter. Dessutom består Orijen av så mycket som 60-65% färska ingredienser. Orijen undviker att använda spannmål med hög glykemisk effekt och vegetabiliska proteiner som potatis, som sällan finns i naturlig kattmat.

All kattmat från Orijen tillagas enligt deras egen filosofi "Biologically Appropriate". Färgämnen, smakämnen och kemiska konserveringsmedel saknas både i de ingredienser som används och i slutprodukten. Allt detta gör Orijen till ett av de mest naturliga varumärkena för djurfoder på marknaden. Orijen kattfoder har en så kallad Whole Prey-sammansättning. Kännetecknande för denna sammansättning är användningen av en ännu större mängd färska ingredienser och tillsatsen av ingredienser med högt näringsvärde som färskt organkött (kycklinghjärta, kycklinglever, lammlever, inälvor) och ätbara ben, kycklingbrosk och benmärg.

Hos Brekz kan du beställa de bästa kattfodren snabbt och enkelt online. Se vårt produktsortiment och beställ Orijen kattfoder nu till de skarpaste priserna!

Fördelar med Orijen kattfoder

  • 100% fritt från spannmål och konserveringsmedel.

  • 85% animaliska ingredienser.

  • 100% näringsämnen av hög kvalitet.

  • Ljuvlig smak och helt naturligt.

Utbud av Orijen kattfoder

Letar du efter ett erbjudande på Orijen kattfoder? Du hittar regelbundet kampanjer på foder i vårt sortiment, så att du kan beställa din kattmat ännu billigare. För att din katt ska kunna dra full nytta av de färska egenskaperna i dessa foder rekommenderar Orijen att torrfodret från en öppnad förpackning används inom högst 4 till 6 veckor. Hållbarhetstiden för Orijens kattfoder i förseglade förpackningar varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

En välsmakande variant för alla katter

Orijen har tagit fram en speciell variant för kattungar för att stödja kattungar under deras viktiga tillväxtfas. Orijen Whole Prey kattmat finns i olika smaker. Fodren består av 100% naturliga näringsämnen och är fritt från konserveringsmedel. Orijen Original Cat kattfoder är ett speciellt utformat högkvalitativt foder för alla katter. Fodret är tillverkat av bland annat färskt kött från frigående kyckling och kalkon, ägg från frigående höns och vildfångad fisk. Orijen Six Fish är ett smakrikt kattfoder tillagat av söt- och saltvattensfisk, t.ex. sardin, kummel och flundra. Orijen Regional Red är rikt på proteiner från Angus-nötkött, vildsvin, bison, lamm och gris, kompletterat med grönsaker, frukt och fisk. Orijen Tundra innehåller animaliska proteiner från kött från get, vildsvin, hjort, fisk, anka och lamm. Du kan även välja Orijen Fit & Trim kattmat. Denna variant innehåller proteiner från kött från frigående kyckling, kalkon, ägg från frigående höns och vildfångad fisk. Det är speciellt utformat för att hålla din katt frisk och vältränad och innehåller ett lågt kaloriinnehåll. Orijen Guardian 8 skyddar och stödjer din katt på hela 8 punkter! Fodret stödjer immunsystemet, matsmältningen, hjärtats vitalitet, friska muskler och leder, frisk hud och päls, hjärnans funktion + kognitiva funktioner samt din katts ögon.

Annat märke av kattmat?

Är Orijen kattfoder inte vad du letar efter? Kolla in vår sida med alla märken av kattfoder i vårt breda sortiment.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.