tillbaka
Orijen kattfoder

Orijen kattfoder

Med en hög andel kött och fisk är Orijen kattfoder ett av de mest naturliga varumärkena för sällskapsdjur. Denna mat innehåller många färska och kompletta ingredienser som främjar utvecklingen av din katt.
Läs mer ..
Orijen kattfoder

Orijen kattfoder, allt din katt behöver

Kattmat som moder natur avsett; det är Orijen kattfoder. Skaparna av Orijen utgår från filosofin att varje katt har utvecklats som köttätare. Människor gillar att tillskriva mänskliga egenskaper till husdjur. Men när det gäller näring är detta helt enkelt inte ett bra tillvägagångssätt. Enligt Orijen visar katternas anatomiska egenskaper att de behöver en diet som består uteslutande av färskt kött och fisk, kompletterat med små mängder grönsaker, frukt och gräs. Orijen kattmat tillagas därför med ingredienser vilka 80% kommer från kött och fisk, och 20% från grönsaker, frukt och gräs. Dessutom består Orijen av så mycket som 60-65% färska ingredienser. Detta märke undviker användning av spannmål med hög glykemisk effekt och vegetabiliska proteiner som potatis, som sällan finns i naturlig kattmat.

All Orijen kattfoder tillagas enligt sin egen "biologiskt lämpliga" filosofi. Färgämnen, smakämnen och kemiska konserveringsmedel förekommer inte i de ingredienser som används eller i slutprodukten. Allt detta gör Orijen till ett av de mest naturliga varumärkena för sällskapsdjur på marknaden. Orijen kattmat har en så kallad Whole Prey-komposition. Karakteristiskt för denna sammansättning är användningen av en ännu större mängd färska ingredienser och tillsatsen av ingredienser med högt näringsvärde, såsom färskt organkött (kycklinghjärta, kycklinglever, lammlever, grön tripe) och ätbara ben, kycklingbrosk och benmärg.

Fördelar Orijen kattmat

  • 100% fri från spannmål och konserveringsmedel.

  • 85% animaliska ingredienser

  • 100% högkvalitativa näringsämnen

  • Läcker smak och helt naturligt.

Sortiment Orijen kattfoder

Letar du efter ett Orijen kattmatserbjudande? I vårt sortiment hittar du regelbundet kampanjer, så att du kan beställa ännu billigare. För att din katt ska kunna utnyttja fördelarna med fodrets färska egenskaper optimalt rekommenderar Orijen att du avslutar fodret från en öppnad förpackning inom 4 till högst 6 veckor. Hållbarheten för Orijen kattfoder i en sluten förpackning varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du följer den rekommenderade användningen.

En välsmakande variant för alla katter

Orijen Whole Prey kattfoder finns i olika smaker. Fodret består av 100 % naturliga näringsämnen och är fritt från konserveringsmedel. Orijen Original Cat kattfoder är ett speciellt utformat högkvalitativt foder för alla katter och kattungar. Fodret är tillverkat av ingredienser som färskt kött från frigående kyckling och kalkon, ägg från frigående höns och vildfångad fisk. Orijen Whole Prey 6 Fish Cat är ett välsmakande kattfoder som tillagas av färsk fisk och saltvattensfisk, t.ex. frystorkad sill, kummel och flundra. Orijen Regional Red är rikt på proteiner från Angus-nötkött, vildsvin, bison, Romney-lamm och Yorkshire-gris, kompletterat med grönsaker, frukt och fisk. Orijen Tundra innehåller animaliska proteiner från kött från get, vildsvin, hjort, fisk, anka och lamm. Slutligen finns det Orijen Fit & Trim kattfoder. Denna variant innehåller frigående kyckling, kalkon, ägg från frigående höns och vildfångad fisk. Det är speciellt utformat för att hålla din katt frisk och vältränad och innehåller ett lågt kaloriinnehåll för detta ändamål.

Beställ den godaste kattmaten eller godiset billigt och enkelt online? Det är möjligt på Brekz! Där kan du beställa högkvalitativ mat som Orijen kattmat upp till 40% billigare än någon annanstans!

Annat märke?

Inte vad du letar efter? Kolla vår kattmatsida för andra märken kattefoder. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.