tillbaka
Pedigree hundfoder

Pedigree hundfoder

I utbudet av Pedigree hundfoder hittar du varianter med olika smaker och för valpar, vuxna hundar och äldre seniorhundar. Du kan beställa dessa välsmakande, kompletta hundfodren billigt online hos Brekz!
Läs mer ..
Pedigree hundfoder

Pedigree hundfoder välsmakande och prisvärt

Pedigree hundfoder är kompletta och prisvärda foder för hundar i alla åldrar och raser. Fodren innehåller en exakt sammansättning av ingredienser som uppfyller behoven hos din hund. Pedigree hundfoder fokuserar på hundens fyra grundläggande behov: friska tänder, god matsmältning, ett starkt immunförsvar och frisk hud och päls. På så sätt hjälper Pedigree hundfoder till att hålla din hund frisk och glad. Dessa näringsrika, simpla foder är också mycket välsmakande så att din hund kan njuta av varje måltid!

Hållbarheten för Pedigree hundfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du följer den rekommenderade användningen.

Hos Brekz kan du beställa Pedigree hundfoder billigt online. Spara pengar genom att beställa ditt Pedigree hundfoder från oss!

Fördelar med Pedigree hundfoder

Nedan har vi listat ett antal fördelar med Pedigree hundfoder:

  • Prisvärda, kompletta foder för valpar, vuxna hundar och äldre hundar av alla åldrar och raser

  • Finns i en mängd olika smaker, bland annat kyckling, lamm och nötkött

  • Extra fokus på din hunds tänder, matsmältning, naturligt försvar samt hud och päls

  • Utsökt smak så att du verkligen kan skämma bort din hund

Sortiment av Pedigree hundfoder

I det omfattande utbudet av Pedigree finns varianter som passar alla hundraser. Tack vare alla olika smaker finns det en favorit för varje hund! Fodren är speciellt anpassade för din hunds ålder och storlek. Nedan hittar du en kort översikt över vårt sortiment.

Puppy & Junior

Valpar har ett speciellt näringsbehov under det tidiga stadiet av sina liv. Valpar behöver tillräckligt med energi för att växa och leka och för att immunförsvaret ska kunna utvecklas ordentligt. Pedigree Junior valpfoder med kyckling & ris är lämpligt för hundar från 2 till 15 månader. Fodret hjälper valpen att växa till att bli en frisk och glad vuxen hund. För valpar av stora hundraser, som har en vuxenvikt på över 25kg, finns den speciella varianten Pedigree Junior Maxi.

Adult

Pedigrees hundfoder ger din vuxna hund optimalt stöd och tillräckligt med energi, så att din hund glatt kan gå igenom livet. Pedigree erbjuder foder för stora, medelstora och små vuxna hundar. För vuxna hundar som är mer benägna för övervikt finns varianten Pedigree Adult Light med kyckling & grönsaker som har ett reducerat fettinnehåll.

Pedigree Adult Maxi Beef & Rice är speciellt framtaget för stora hundar från 25 kg. Detta foder ger ett extra stöd för lederna. För medelstora hundar från 5 kg upp till 25 kg kan du välja mellan 3 olika smaker: Pedigree Adult nötkött & grönsaker, lamm & grönsaker och kyckling & grönsaker. För de minsta hundraserna finns fodervarianterna Adult Mini. Pedigree Adult Mini Beef and Vegetables är lämpligt för hundar från 1 kg och uppåt!

Senior

När din hund blir äldre förändras näringsbehoven och det är viktigt att anpassa kosten därefter. Pedigree Senior med kyckling är ett hundfoder som är speciellt anpassat till behoven hos äldre hundar och främjar hälsosamt åldrande.

Mer från Pedigree

Utöver ovanstående hundmat erbjuder vi även läckra hundgodis från Pedigree. Du hittar hundgodiset på sidan Pedigree hundgodis.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.