Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm (180 g)

Information om produkten

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm är ett välsmakande hundgodis med kyckling och lamm för medelstora hundar. Förpackningen innehåller 2 tuggben.

  • Mindre än 2 % fett

  • Med kalcium och omega 3-fettsyror

  • Splittras inte


Mer information

Produktinformation Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm

Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm är ett välsmakande tuggsnack för din medelstora hund. Detta mellanmål är den perfekta kombinationen av en hård utsida med en utsökt mjuk fyllning på insidan. Detta gör det till exempel till ett bra alternativ till ett naturligt tuggben som tenderar att splittras.

Förutom sin utsökta smak kan Pedigree Jumbone Medium också vara ett hälsosamt tillskott till din hunds vanliga kost. Det beror på att tuggbenen innehåller mindre än 2% fett och viktiga omega 3-fettsyror som stödjer hjärta, blodkärl, ögon och hjärna. Kalcium stärker tänder och skelett och de tillsatta vitaminerna och mineralerna hjälper till att stärka det naturliga immunförsvaret. Förpackningen innehåller 2 tuggben med smak av kyckling och lamm.

Hos Brekz kan du beställa det godaste hundgodiset från Pedigree billigt online. Kolla in vårt sortiment och köp Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm hundgodis nu till de skarpaste priserna. Beställs snabbt och enkelt!

Ingredienser Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm

Sammansättning: Spannmål, vegetabiliska biprodukter, sockerarter, kött och animaliska biprodukter (inklusive 2,3 % torkad lever från fågel, motsvarande 4 % kyckling), mineraler, frön, oljor och fetter, kryddor.

Näringsinnehåll: Protein: 6,3, fetthalt: 1,9, oorganiska ämnen: 4,3, råfibrer: 1,5, vattenhalt: 16,6, kalcium: 0,60, omega 3-fettsyror: 399 mg/kg.

Tillsatser per kg:
Näringstillsatser: Vitamin A: 3571 IU, Vitamin E: 36,0 mg, Järn (järn(II)sulfatmonohydrat): 11,0 mg.
Sensoriska tillsatser: lammsmak 0,80 mg.

Utfodringsråd Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm

  • Medelstora hundar (10-24 kg) upp till 1 tuggben per vecka

  • Stora hundar (25 kg+) upp till 2 tuggben per vecka

Varje tuggben innehåller 9 % av det veckovisa energibehovet för en hund på 10 kg. Inte lämpligt för hundar under 10 kg och valpar under 9 månader. Anpassa huvudmåltiden därefter. Se till att din hund alltid har tillgång till färskt dricksvatten.

OBS: Att ge din hund tuggmaterial sker på egen risk. Vi rekommenderar därför att du alltid håller din hund under uppsikt när den tuggar och inte håller oss ansvariga för eventuella skador som din hund kan drabbas av till följd av att den tuggar på tuggben eller andra tuggmaterial.

Annan produkt?

Föredrar du en annan smak för din fyrbenta vän? Ta då en titt på Pedigree Jumbone Medium med nötkött & fågel hundgodis. För det kompletta utbudet, kolla in sidan med alla våra hundgodis.Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.