Pedigree Ranchos Slices med nötkött hundgodis (60 g)

Information om produkten

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Pedigree Ranchos Slices med nötkött hundgodis är ett välsmakande komplement till din hund dagliga kost med den utsökta smaken av nötkött.

  • Perfekt att använda som belöning eller mellanmål

  • Lämpligt för hundar av alla viktklasser

  • Förpackat per 60 gram


Mer information

Produktinformation Pedigree Ranchos Slices med nötkött hundgodis

Pedigree Ranchos Slices med nötkött hundgodis (60 gram per förpackning) är ett välsmakande hundsnacks som du kan ge till din hund som ett komplement till det vanliga fodret. Detta välsmakande hundgodis är gjort på naturlig, torkad nötlever och är perfekt att använda som belöning eller godis.

Pedigree Ranchos Slices är perfekta att använda till exempel under ett träningspass med hunden. Hundgodiset kan ges till hundar i alla viktklasser. Vill du variera de mellanmål du ger din hund? Ta då en titt på de andra sorterna av Pedigree Ranchos i vårt sortiment. På så sätt kan du regelbundet ge din hund en variation av godbitarna så att hunden kan njuta av flera läckra smaker.

Hos Brekz kan du beställa Pedigree Ranchos Slices med nötkött hundgodis (60 g) billigt. Kolla in vårt sortiment och köp det mest utsökta Pedigree hundgodiset nu till de skarpaste priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Ingredienser Pedigree Ranchos Slices med nötkött hundgodis

Sammansättning: Vetemjöl, glycerol, 100% naturligt torkad nötlever (13,4%, motsvarande 53,5% nötlever), ärtor, vetestärkelse, mineraler, sackaros, rostat korn.

Näringsinnehåll: Protein (15,8%), fett (4,0%), oorganiska ämnen (4,0%), råfibrer (1,0%), vattenhalt (21,2%).

Energivärde: 299 kcal/110 g.

Tillsatser (per kg): Antioxidanter och färgämnen. Sensoriska tillsatser: nötköttsarom (18,4 mg).

Utfodringsråd Pedigree Ranchos Slices för hundar

Förvara hundgodiset på en sval och torr plats. Utgångsdatumet anges på förpackningen och är vanligtvis tillräckligt om du håller dig till den rekommenderade dagliga mängden. Se dessutom alltid till att din hund har tillräckligt med dricksvatten. Efter att förpackningen öppnats håller denna produkt i ca 7 dagar. Använd den återförslutningsbara remsan för att säkerställa att kvaliteten bevaras så länge som möjligt.

Annat hundgodis?

Är du nyfiken på en annan smak på hundgodis? Testa då Pedigree Rodeo Beef hundgodis. Letar du efter ett annat hundgodis från Pedigree? På vår sida Pedigree hundgodis hittar du det kompletta sortimentet med billiga och välsmakande godbitar.Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.