tillbaka
Perser kattfoder

Perser kattfoder

Perser behöver mycket pälsvård, eftersom katten inte kan sköta sin päls själv. Perserkatten är känd för sin lugna, tillbakadragna natur. För att hålla pälsen i rätt skick har Brekz ett speciellt sortiment av perser kattfoder.
Läs mer ..
Perser kattfoder

Perser kattfoder

Perser kattfoder är utformat för att passa perserkatternas fysik och livsstil perfekt. Med rätt foder kommer du att hålla din perserkatt frisk och glad!

Av alla kattraser är perser kanske den mest kända rasen i världen. Med sin frodiga, tjocka och långa päls har de lätt för att stjäla uppmärksamheten. De har också ett distinkt brett huvud med en kort, rund nos. Jämfört med andra katter kräver de lite mer omvårdnad, men i gengäld är de en underbar, lugn och söt katt. 

Perserkattens långhåriga päls är verkligen unik. Den täta och långa pälsen behöver regelbunden skötsel, eftersom perserkatter inte klarar av detta själva. Det rekommenderas att ge din perserkatt rätt mat. Perser kattfoder innehåller en speciell kombination av näringsämnen, som håller din katts hud frisk och gör dess päls mjuk och glänsande. Tack vare specialanpassat kattfoder för perserkatter kommer din katt att glänsa, eftersom den mår bra och ser bättre ut!

På grund av sin långa päls är perserkatter mer benägna att drabbas av hårbollar. Perser kattfoder innehåller särskilt tillsatta kostfibrer som förhindrar att hårbollar bildas i magen och tarmarna. Som ett resultat kommer din katt ha mindre besvär med hårbollar.

Har du någonsin lagt märke till hur din perserkatt äter sitt torrfoder? På grund av sin korta skalle äter den på ett annat sätt än andra katter! Perser plockar upp fodret med tungan och tuggar sedan på det. Perser kattfoder är speciellt anpassat till deras sätt att äta. Din perserkatt njuter mer av sin måltid när du ger den rätt torrfoder. Fodret främjar din katts välmående, eftersom den absorberar näringsämnen bättre.

Hos Brekz kan du enkelt och billigt beställa perser kattfoder online! Kolla in hela utbudet av rasspecifik kattmat!

Sortiment av perser kattfoder

Experterna på Royal Canin har utvecklat Royal Canin Persian kattfoder speciellt för perserkatter. Ett komplett och högkvalitativt premiumfoder som innehåller alla viktiga näringsämnen för din perser. Royal Canin Persian kattfoder är också skräddarsytt för din perserkatts livsfaser.

Royal Canin Kitten Perser kattfoder 

Royal Canin Kitten Persian kattfoder är ett komplett och högkvalitativt foder för perserkattungar. Ingredienserna och näringsämnena i fodret är exakt anpassade till energibehovet hos perserkattungar. Dessutom bidrar fodret till en hälsosam utveckling av ben och leder.

  • Fodret främjar din perserkattunges matsmältning och säkerställer att den har en hälsosam avföring.

  • Tillsatta antioxidanter och vitaminer bidrar till utvecklingen av immunförsvaret.

  • Tack vare en unik kombination av kalcium, fosfor och D-vitamin förblir din kattunges ben och leder starka och utvecklas optimalt. Detta gör att din katt kan växa upp säkert.

  • Foderbitarna är speciellt anpassade till perserkattens käkar. Detta gör att de kan plocka upp fodret bättre och tugga det lättare, vilket förbättrar upptaget av näringsämnen.

Royal Canin Adult Perser kattfoder

Royal Canin Adult Persian kattfoder är ett komplett premiumfoder för vuxna perserkatter (från 1 års ålder och uppåt). Fodret bidrar till att hålla din perserkatts känsliga hud frisk. Fodret gör också pälsen glänsande och mjuk tack vare tillsatta näringsämnen. Dessutom är foderbitarna speciellt utformade för att din perserkatt ska kunna plocka upp fodret lättare.

  • Energiinnehållet och näringsämnena är exakt anpassade till din perserkatts behov.

  • Anpassade foderbitar gör det lättare för din perserkatt att plocka upp maten från skålen. Som ett resultat äter katten bättre och alla högkvalitativa näringsämnen absorberas ordentligt.

  • För att stödja din katts hud har ett speciellt "Beauty Shine Complex" tillsatts. Detta komplex innehåller en unik kombination av näringsämnen som håller din perserkatts hud frisk och pälsen glänsande och frodig.

  • En kombination av fibrer främjar utsöndringen av hår via avföringen. Detta minskar bildandet av hårbollar.

Annan ras?

Letar du efter foder för en annan ras än perser? Kolla då in vår sida med alla kattraser för att hitta ett foder som passar just din katt!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.