tillbaka
Provförpackning katt

Provförpackning katt

Provförpackning katt är ett billigt sätt att bekanta sig med olika smaker av mat och godis. Upptäck tillsammans med din katt vad dess favoritmat och mellanmål är.
Läs mer ..
Provförpackning katt

Provförpackning katt

Många katter är kända för att vara kräsna. Ibland tar det ett tag att hitta de rätta smakerna som får din katt att slicka sig om munnen. Med provförpackningarna för katter kan du låta din katt prova olika smaker av både foder och godis. Här finns ett välsmakande alternativ även för de mest kräsna katterna. De billiga förpackningarna gör det enkelt att lära känna de olika produkterna. Även om du redan känner till märket är provförpackningarna roliga för att variera din katts dagliga måltid med. Du hittar provförpackningar med kattmat samt läckra snacks och godbitar för din katt.

Fördelar med provförpackning för katt

  • Introducera din katt till nya smaker på ett billigt sätt
  • Små förpackningar med olika sorter
  • Upptäck vilka smaker din katt gillar
  • Kombinera och variera

Hos Brekz kan du beställa de bästa provförpackningarna snabbt och enkelt online. Se vårt produktsortiment och beställ en provförpackning katt nu till de bästa priserna!

Sortiment av provförpackning katt

Katter kan vara ganska kräsna, särskilt när det gäller deras mat. Med dessa smakrika provförpackningar kan du ta reda på vilka smaker din katt gillar. Gillar katten alla smaker? Då är förpackningarna perfekta för att variera den dagliga måltiden. Cadilos provförpackningar kan beställas exklusivt hos Brekz.

Foder: Cadilo Adult w/Fresh Chicken & Salmon provförpackning är en komplett måltid för din vuxna katt. Fodren är spannmåls- och glutenfria och är rika på färsk kyckling eller lax, kompletterat med bland annat potatis och ärtor. Provpaketet innehåller två påsar à 2 kg i smakerna kyckling och lax. Perfekt för att upptäcka vilken som är din katts favorit eller för att byta smak.

Kattgodis: Mixförpackningen med Cadilo Cat Snacks innehåller läckra typer av olika kattgodis. Till exempel är godiset i Cadilo Cat Snacks Soft Mix förpackat i lådor om 140 gram. Godiset har olika färger, former och smaker. Kattgodiset innehåller inget tillsatt socker. Skäm bort din katt med dessa goda snacks som också är lämpliga som belöning för gott beteende. De blandade förpackningarna gör att du kan variera din katts mellanmål varje dag.

Beställ hos Brekz

Är du nyfiken på andra Cadilo torrfoder? På sidan Cadilo kattfoder hittar du andra foder för kattungar och vuxna katter samt varianter för äldre katter.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.