tillbaka
Cadilo premium kattfoder

Cadilo premium kattfoder

Högkvalitativa, kompletta foder utan den höga prislappen! Upptäck Cadilo Premium kattfoder och spara hundratals kronor per år. Med Cadilo behöver kärlek och omsorg för din katt inte vara dyrt.
Läs mer ..
Cadilo premium kattfoder

Cadilo Premium kattfoder

Din katt tillhör din familj som en fullvärdig familjemedlem och för din familj önskar du inget annat än det bästa. Därför är det inte förvånande att du också önskar det allra bästa för din katt, särskilt när det gäller mat. Det är exakt den visionen som Cadilo kattfoder utvecklats med!

Samtidigt bevisar Cadilo att hälsosam, komplett och välsmakande foder inte behöver vara dyrt. Cadilo är mer ekonomiskt än jämförbara varumärken och har ett attraktivt pris året runt. Så du kan vara säker på att din katt kan njuta av premiumfoder utan den höga prislappen. Om du byter till Cadilo kan du spara många kronor varje år.

Cadilo kattfoder framställs endast med högkvalitativa ingredienser. De olika varianterna av Cadilo kattfoder är speciellt anpassade till olika katters specifika behov. För unga och gamla, för ute- och innekatter, för kastrerade katter eller för katter med känslig mage. Det finns ett välsmakande och högkvalitativt alternativ för varje katt.

Du kan köpa Cadilo Premium kattfoder exklusivt hos Brekz. Du kommer alltid att hitta de bästa erbjudandena på Cadilo kattfoder. Se vårt produktsortiment och köp den bästa kattmaten nu till de bästa priserna. Beställs snabbt och enkelt online!

Sortiment av Cadilo kattfoder

Cadilo kattfoder erbjuder olika varianter med en optimal sammansättning för olika behov. I vårt utbud av Cadilo kattfoder kommer du utan tvekan att kunna hitta det perfekta fodret för din katt! Nedan hittar du en kort översikt över alla varianter.

Kattunge & Junior

Unga katter har andra näringsbehov än katter i vuxen ålder. Cadilo Kitten Junior är ett högkvalitativt kattfoder som är speciellt framtaget för att optimalt stödja din kattunges tillväxt och utveckling. Fodret innehåller en oemotståndlig naturlig blandning av bland annat kalkon, kyckling, fisk och ris och är inte bara hälsosamt utan också mycket välsmakande!

Vuxen

För vuxna katter finns Cadilo Adult Fit. Detta premium kattfoder hjälper till att främja hälsan hos din aktiva vuxna katt. Detta kattfoder är rikt på kyckling och ris och är lättsmält. Fodret innehåller även torkad fisk som bidrar till en frisk hud och päls. De tillsatta naturliga vitaminerna och mineralerna säkerställer att du serverar din katt en komplett och hälsosam måltid!

Har du en energisk, äventyrlig utomhuskatt? Då är Cadilo Active Outdoor det mest lämpliga fodret. Denna variant av Cadilo är rik på kyckling och ris och hjälper till att minska hårbollar.

Vuxen - för katter med särskilda näringsbehov

  • Cadilo Urinary är framtaget för katter som är benägna att få problem med urinvägarna. Fodret hjälper till att minska risken för att struvitstenar och kristaller bildas. Dessutom innehåller det ingredienser som hjälper till att hålla pH-nivån i din katts urin låg. 

  • Cadilo Sensitive kattfoder är ett premium kattfoder som är särskilt anpassat för katter med känslig matsmältning. Det är tillverkat av kyckling och lamm, två lättsmälta proteinkällor.

  • Cadilo Sterilised Light är särskilt avsett för katter som tenderar att bli överviktiga, t.ex. kastrerade eller steriliserade katter. Fodret har ett lägre kaloriinnehåll samtidigt som det fortfarande innehåller alla nödvändiga proteiner och andra näringsämnen.

Vuxen - spannmålsfritt

Har du en katt med överkänslighet mot spannmål? Då kan du välja Cadilo Adult w/Fresh Salmon spannmålsfritt kattfoder. Detta premium kattfoder är spannmåls- och glutenfritt, rikt på färsk lax och kompletterat med grönsaker, frukt och örter. En komplett och välsmakande måltid för att hålla din vuxna katt så frisk som möjligt. Är din katt inte så förtjust i lax? Välj då den välsmakande varianten med kyckling.

Senior

Cadilo Senior kattfoder har utvecklats för att hålla din katt så vital som möjligt på äldre dagar. Fodret innehåller kyckling och fisk med hög fetthalt, vilket bidrar till en frisk hud och päls. Tillsatta mineraler och vitaminer stödjer immunförsvaret. Fodret bidrar också till friska tänder och ett allmänt gott välmående.

Mer från Cadilo?

Förutom Cadilo kattfoder har vi även högkvalitativa godis från Cadilo i vårt sortiment. Du hittar vårt omfattande sortiment på sidan Cadilo kattgodis.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.