tillbaka
Cadilo premium kattfoder

Cadilo premium kattfoder

Din katt är en oskiljaktig del av din familj och för din familj önskar du naturligtvis inget annat än det bästa. Cadilo Premium kattmat utvecklades från denna idé och kärleken till husdjur!
Läs mer ..
Cadilo premium kattfoder

Cadilo premium kattfoder

Din katt tillhör din familj som en fullständig familjemedlem. För din familj önskar du inget annat än det allra bästa. Det är därför inte förvånande att du också önskar dig det bästa när det gäller din katts näring. Det här är exakt den vision med vilken Cadilo kattmat utvecklades!

Cadilo premium kattmat är en hälsosam och välsmakande premiummat tillagad med endast högkvalitativa ingredienser. Cadilos olika typer av kattmat är speciellt anpassade till katternas specifika behov. För unga och gamla, utomhus- eller inomhuskatten, eller för katten med känslig mage. För varje katt finns ett gott och högkvalitativt alternativ!

Alla sorter av Cadilo kattmat är veteglutenfria och lätt smältbara, vilket bidrar till hälsosam matsmältning. Dessutom finns det också två spannmålsfria varianter. För att optimalt bidra till din katts vitalitet innehåller Cadilo kattmat naturliga tillsatta mineraler och vitaminer. Dessa bidrar till ett hälsosamt immunförsvar. Med Cadilo kan du servera din katt en god och ansvarsfull måltid!

Hållbarheten för Cadilo kattmat anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du följer den rekommenderade användningen.

Cadilo kattmat kan köpas uteslutande från Brekz. Du hittar alltid de bästa kampanjerna för Cadilo kattmat hos oss. Se vårt sortiment och köp den bästa kattmaten till de bästa priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Cadilo Premium kattmatsortiment

Cadilo kattmat erbjuder olika varianter med en optimal komposition för olika behov. I vårt sortiment av Cadilo kattmat kan du utan tvekan hitta det perfekta fodret för din katt! Nedan hittar du en kort översikt över alla varianter.

Kattunge & Junior

Unga katter har ett annat näringsbehov än sina vuxna motsvarigheter. Cadilo Kitten Junior är ett högkvalitativt kattfoder som är speciellt framtaget för att optimalt stödja kattungens tillväxt och utveckling. Denna mat innehåller en oemotståndlig naturlig blandning av kalkon, kyckling, fisk och ris och är inte bara en hälsosam, utan också en mycket välsmakande!

Vuxen

För vuxna katter finns Cadilo Adult Fit. Dessa premium katt kibble hjälper till att främja hälsan hos din aktiva vuxna katt. Denna kattmat är rik på kyckling och ris och är därför lätt smältbar. Den innehåller dessutom torkad fisk som bidrar till hudens och kappans hälsa. De tillsatta naturliga vitaminerna och mineralerna säkerställer att du serverar din katt en fullständig hälsosam måltid!

Har du en energisk, äventyrlig utomhuskatt? Då är Cadilo Active Outdoor det mest lämpliga. Denna Cadilo-variant är rik på kyckling och ris och hjälper till att minska hårbollar.

Vuxen - för katter med speciella näringsbehov

Cadilo Urinary är formulerad för katter som är benägna att urinvägsproblem. Denna matning bidrar till att minska sannolikheten för bildning av struvitstenar och kristaller. Dessutom innehåller den ingredienser som hjälper till att hålla pH-värdet i kattens urin lågt.

Cadilo Sensitive kattfoder är ett förstklassigt kattfoder som är skräddarsytt för katter med känslig matsmältning. Den är gjord med kyckling och lamm, två lättsmälta proteinkällor.

Cadilo Sterilised Light är speciellt för katter med tendens att vara överviktiga, såsom kastrerade eller kastrerade katter. Fodret har ett lägre kaloriinnehåll, medan det innehåller alla nödvändiga proteiner och andra näringsämnen.

Vuxen - Spannmålsfri

Har du en katt med överkänslighet mot spannmål? Då kan du välja Cadilo Adult w/Fresh Salmon spannmålsfri kattmat. Denna premium kattmat produceras spannmåls- och glutenfri, rik på färsk lax och kompletteras med grönsaker, frukt och örter. En komplett och välsmakande måltid för att hålla din vuxna katt så frisk som möjligt. Är din katt inte ett av lax? Välj sedan den goda kycklingvarianten: Cadilo Adult w/Fresh Chicken spannmålsfri kattfoder.

Cadilo kattmat senior

Cadilo Senior kattmat har utvecklats för att hålla din katt så vital som möjligt i sin ålderdom. Fodret är tillverkat med kyckling och mager fisk, vilket bidrar till frisk hud och kappa. Tillsatta mineraler och vitaminer stöder immunsystemet. Denna mat stöder också friska tänder och det övergripande tillståndet.

Mer från Cadilo?

Förutom Cadilo kattmat har vi även högkvalitativa kattsnacks från Cadilo i vårt sortiment. Vårt omfattande sortiment finns på översiktssidan Cadilo kattgodis.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.