tillbaka
Cadilo kattgodis

Cadilo kattgodis

Cadilo kattgodis finns i olika välsmakande varianter och passar alla katter, unga som gamla. Beställ dessa goda snacks nu exklusivt på Brekz och låt din katt njuta dag in och dag ut!
Läs mer ..
Cadilo kattgodis

Cadilo kattgodis

Cadilo kattgodis erbjuder kattsnacks i olika former, storlekar och läckra smaker. På så sätt kan du skämma bort din katt och belöna den för gott beteende. Naturligtvis önskar du inget annat än det allra bästa för din älskade katt, så godisarna måste vara ansvarsfulla förutom att de är goda. Och det är just med den visionen som Cadilo kattgodis utvecklades!

Cadilo kattgodis kan köpas exklusivt på Brekz. Du hittar alltid de bästa kampanjerna för Cadilo kattgodis hos oss. Se vårt sortiment och beställ de bästa kattsnacksen till de bästa priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Cadilo kattgodissortiment

Brekz har ett brett utbud av Cadilo kattgodis, så det finns en favoritvariant för varje katt. Katter som älskar smaken av kyckling kan till exempel inte få nog av Cadilo Cat Snacks Yumsticks

För de riktiga fiskätarna finns Cadilo Cat Snacks Fishies, halvmjuka och sockerfria sötsaker med den läckra smaken av lax. Dessa snacks har inte bara smaken, men också formen av fisk. De mjuka Cadilo Cat Snacks Soft Flowers i form av blommor och Happy Hearts hjärtgodis har också en fin laxsmak.

Älskar din katt flera smaker och gillar du att alternera? Cadilo Cat Snacks Starz och Cadilo Soft Mix har flera smaker i ett paket!

Hållbarheten för Cadilo kattgodis varierar och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du följer den rekommenderade användningen.

Mer från Cadilo

Förutom alla varianter av Cadilo kattgodis hittar du också högkvalitativ Cadilo kattmat hos oss. Kolla in Cadilo kattmatsida för vårt omfattande sortiment.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.