Kattgodis
Ge din katt utsökt kattgodis som mellanmål, belöning eller komplettering till den vanliga maten. Hos Brekz hittar du många olika sorters godis i olika smaker. Vi har de perfekta mellanmålen för alla katter, till väldigt förmånliga priser!
Läs mer ..
Kattgodis

Kattgodis - olika sorter och smaker

Kattgodis är perfekt om du vill skämma bort din katt lite extra, och naturligtvis förtjänar varje katt att bli bortskämd! På vår hemsida hittar du ett brett utbud av ansvarsfulla och välsmakande godisar för katter. Perfekta godbitar att ge som mellanmål eller som belöning.

Med de praktiska belöningsgodisarna kan du till exempel lära din katt de bästa tricken och konsterna. Du kan också lära bort oönskat beteende, som att inte hoppa upp på köksbänken. Brukar du ge din katt något gott som mellanmål? Många kattgodisar är speciellt anpassade till de extra näringsbehoven hos katter. Kattgodis är mycket nyttigare än en skiva skinka eller lite mjölk, och minst lika gott!

Hos Brekz kan du beställa olika typer av kattgodis billigt. Se vårt omfattande sortiment och köp det godaste kattgodiset till de bästa priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Sortiment av kattgodis

När det gäller mat kan katter vara ganska kräsna. Lyckligtvis erbjuder Brekz ett brett utbud av olika sorter och smaker av kattgodis. Det finns en favorit för varje katt. Nedan kan du se du en kort översikt av vårt omfattande sortiment för att du lätt ska kunna hitta det perfekta mellanmålet eller belöningsgodiset som passar just din katt.

Exklusivt hos Brekz

Kattgodis från Cadilo kan endast beställas hos Brekz. Du kan välja mellan krispiga och mjuka godsaker i olika former och läckra smaker. Det finns dessutom ett sockerfritt val!

Kattungar

Kattungar kan inte äta allt godis som vuxna katter får äta. Därför finns vår sida med godis för kattungar. Utforska vårt sortiment med godis som är speciellt framtaget för kattungar och gör ett ansvarsfullt val för din unga katt.

Annan produkt?

Vill du även skämma bort din katt med en god kattmat med kött? Hos Brekz hittar du ett brett utbud av våtfoder för din katt.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.