Pudel hundfoder

Pudel hundfoder

Pudeln kan beskrivas som en intelligent hund, glädjefull och en lojal vän. Pudeln är mycket benägen till fetma, så det är viktigt att ge din hund rätt mat. För mer information om våra produkter, se längst ner på sidan. 
Läs mer ..
Pudel hundfoder

Pudel hundfoder

Pudel hundfoder är speciellt utvecklade för din pudel. Fodren innehåller exakt rätt näringsämnen och tar hänsyn till rasens specifika egenskaper. Så att du kan ge din pudel exakt vad den behöver.

Med sitt distinkta utseende och envisa attityd är pudeln en särskilt livlig karaktär. Rasen är känd för sitt smidiga och eleganta utseende, sitt sinne för humor och sin livsglädje. Även om pudeln behöver lite mer omsorg jämfört med andra hundar, till exempel för att deras päls måste trimmas regelbundet, är de väl värda det. Pudlar är trots allt väldigt bra sällskap!

För att hålla din pudels karakteristiska och vackra päls vacker och välvårdad är det viktigt, förutom regelbundna besök hos hundfrisören, att din pudel får i sig rätt näringsämnen. Pudel hundfoder innehåller en speciell formel som bidrar till hälsan hos din pudels ulliga päls.

Jämfört med andra hundar löper pudlar en ökad risk att drabbas av katarakt (även känt som grå starr), en vanlig ögonsjukdom. Äldre hundar är särskilt utsatta för detta. Rätt foder kan hjälpa till att hålla din hunds syn frisk och intakt.

Slutligen är det mer sannolikt att pudlar blir överviktiga jämfört med andra raser. Pudel hundfoder är skräddarsydda för att passa pudlarnas energibehov och ger din hund exakt de näringsämnen den behöver. Detta gör det lättare för din pudel att nå sin optimala vikt och hålla sig frisk och glad. 

Hos Brekz kan du köpa billigt pudel hundfoder online! Nedan följer en kort översikt över vårt sortiment. 

Hållbarheten för pudel hundfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningarna. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Sortiment av pudel hundfoder

Hos Brekz säljer vi Royal Canin pudel hundfoder. Royal Canin har tagit fram flera rasspecifika foder för olika hundraser. Även för pudlar finns det hundmat från Royal Canin som uppfyller kraven för denna ras. Detta kommer att hålla din pudel frisk, energisk och full av livsglädje. Nedan följer en översikt över de produkter vi säljer hos Brekz.

Royal Canin Adult Pudel hundfoder

Royal Canin Adult Poodle (pudel) hundfoder är ett högkvalitativt och komplett foder som är speciellt anpassat för vuxna pudlar (från 10 månader och uppåt). Fodret innehåller extra näringsämnen för att hålla pälsen frodig, glänsande och frisk. Det uppfyller också din pudels energibehov, tack vare de noggrant utvalda ingredienserna och den specialanpassade sammansättningen.

  • Ett komplett, högkvalitativt och hälsosamt foder formulerat av de finaste ingredienserna.

  • Tillsatta antioxidanter hjälper till att bibehålla din pudels syn.

  • En specialdesignad form på foderbitarna med tillsatta "kalciumfångare" hjälper till att minska uppbyggnaden av tandsten. 

  • Särskilda näringsämnen håller din pudels päls vacker, frodig och frisk.

Har du en pudel som är yngre än 10 månader? Då kan du kolla in varianten Royal Canin Puppy Poodle hundfoder. Speciellt anpassat torrfoder för pudel valpar. Fodret stödjer din valp under den viktiga tillväxtfasen och främjar friska tänder och en frisk, fyllig päls.

Annan hundras?

Letar du efter foder för en annan ras än pudel? Kolla då in vår sida med alla hundraser! Eller ta en titt på vårt omfattande sortiment av vanliga torrfoder för hundar.  

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.