tillbaka
Ragdoll kattfoder

Ragdoll kattfoder

Ragdoll har en silkeslen päls och förtrollande ljusblå ögon. En ragdolls hud är mycket känslig och för att hålla huden och pälsen frisk är ett specialfoder mycket viktigt. Nedan hittar du vårt sortiment av ragdoll kattfoder.
Läs mer ..
Ragdoll kattfoder

Ragdoll kattfoder

Ragdoll kattfoder är helt anpassat efter din ragdolls behov. Fodret är sammansatt för att passa din ragdolls fysik och livsstil perfekt. Med rätt foder kan du ta hand om din katt på bästa sätt och hålla den glad och frisk!

Den ursprungligen amerikanska ragdoll har fått sitt namn från en utmärkande egenskap: när dess ägare lyfter upp den, låter den sig hänga i armarna som en "trasdocka". Ragdollkatter har en medellång, vacker päls som behöver daglig omvårdnad. De är också kända för sina förtrollande blå ögon. Till sin karaktär är de lugna och vänliga.

Din ragdolls unika päls är kanske dess vackraste egenskap. Inte bara på grund av den unika, halvlånga längden, utan också för att pälsen är imponerande mjuk. Ragdoll kattfoder innehåller näringsämnen av hög kvalitet som håller pälsen frisk och stark. Dessutom ger ragdoll kattfoder extra stöd för din ragdolls känsliga hud.

Jämfört med andra kattraser har ragdoll ett bredare huvud och därmed bredare käkar. Ragdoll kattfoder tar hänsyn till din katts tänder genom en anpassad form och storlek på foderbitarna. Ragdolls har dessutom mycket känsliga tänder, vilket gör att de löper en ökad risk för tandsjukdomar. Ragdoll kattfoder är utformat för att uppmuntra din katt att tugga ordentligt, vilket håller din katts tänder friska och främjar ett bättre upptag av näringsämnen. 

Hos Brekz kan du beställa rasspecifikt kattfoder snabbt och enkelt online. Bläddra i vårt produktsortiment och beställ ragdoll kattfoder nu till de skarpaste priserna!

Sortiment av ragdoll kattfoder

Royal Canin Adult Ragdoll kattfoder

Hos Brekz säljer vi Royal Canin Adult Ragdoll kattfoder. Royal Canin har utvecklat rasspecifika torrfoder för flera olika kattraser. Detta högkvalitativa och kompletta premiumfoder uppfyller de exakta behoven hos din ragdoll och är lämpligt för vuxna ragdollkatter (från 1 år och uppåt). Näringsämnena håller pälsen silkeslen och glänsande. De specialdesignade foderbitarna är anpassade till din ragdolls käkar och ser till att katten tuggar maten bättre. Fodret ger också ett extra stöd för hjärta, ben och leder. Med ragdoll kattfoder håller du din katt frisk, energisk och glad!

Annan ras?

Letar du efter ett foder för en annan ras än ragdoll? Kolla då in vår sida med alla kattraser för att hitta rätt mat för just din katt! 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.