Shih Tzu hundfoder

Shih Tzu hundfoder

Shih tzu är en söt liten knähund, men den är också känd som en energisk hund. Shih tzu hundfoder är mycket viktigt för att hålla hundens energinivåer stabila. För en översikt över våra produkter, se nedan. 
Läs mer ..
Shih Tzu hundfoder

Shih tzu hundfoder

Shih tzu hundfoder är speciellt utvecklade för att passa näringsbehoven hos din shih tzu, så att du kan ge din hund exakt vad den behöver. 

Shih tzu är framför allt en söt hund, men också en livlig och aktiv följeslagare. För hundens hälsa är det mycket viktigt att maten är skräddarsydd för att passa hundens fysik och livsstil. Det bästa fodret för din shih tzu tar hänsyn till hundens egenskaper och innehåller alla näringsämnen den behöver.

Shih tzu är liten i storlek och i allmänhet mycket tillgiven och aktiv. Som ett resultat förbrukar hunden mycket energi. På grund av sin lilla storlek är de flesta shih tzu benägna att lätt bli överviktiga. Specialanpassat shih tzu hundfoder innehåller noggrant utvalda ingredienser i en sammansättning som är optimalt anpassad till de specifika egenskaperna hos denna ras.

Dessutom tar shih tzu hundfoder hänsyn till din hunds kortare nos och relativt mindre käkar genom att pressa foderbitarna i en mindre form. Detta gör att din shih tzu kan njuta mer av sin måltid och absorbera näringsämnena bättre!

Hos Brekz kan du beställa shih tzu hundfoder billigt online! Nedan följer en kort översikt över vårt sortiment.

Hållbarheten för shih tzu hundfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Sortiment av shih tzu hundfoder

Hos Brekz har vi flera högkvalitativa shih tzu hundfoder för dig. Du hittar några av våra produkter nedan:

Royal Canin Puppy Shih Tzu hundfoder

Royal Canin Puppy Shih Tzu hundfoder är ett komplett och högkvalitativt foder för shih tzu valpar (under 10 månader). Fodret stödjer den korta och intensiva tillväxtperioden hos din shih tzu och tar hänsyn till utvecklingen av hundens immunsystem.

  • En lägre fetthalt och en större mängd protein främjar tillväxten.

  • Tillsatt kalcium och fosfor stödjer utvecklingen av ben och leder.

  • Den speciella formeln stödjer utvecklingen av din valps immunsystem.

  • En speciell form på foderbitarna gör fodret lättare att äta och uppmuntrar valpen att tugga.

Royal Canin Adult Shih Tzu hundfoder

Royal Canin Adult Shih Tzu hundfoder är ett helfoder av hög kvalitet för vuxna shih tzu (över 10 månader). Fodret tar hänsyn till din shih tzu's extra känsliga hud och bidrar till att hålla pälsen frisk.

  • Ett komplett och högkvalitativt foder som består av de bästa ingredienserna.

  • Kombinationen av gurkörtsolja, biotin, A-vitamin och zink håller din hunds päls fyllig och frisk.

  • EPA och DHA stödjer huden.

  • En speciell form på bitarna hjälper till att förebygga tandproblem.

Annan hundras?

Letar du efter specialanpassat foder för en annan ras istället för shih tzu hundfoder? Kolla då in vår sida med alla hundraser! Föredrar din vuxna shih tzu ett våtfoder? Kolla då in varianten Royal Canin Adult Shih Tzu våtfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.