Valpfoder

Hos Brekz hittar du ett brett sortiment av valpfoder av hög kvalitet som är lämpliga för olika raser och storlekar. Köp valpfoder hos Brekz upp till 40 % billigare. 
Läs mer ..
Valpfoder

Valpfoder

När du letar efter mat till din valp är det viktigt att köpa specifik valpmat. Valpfoder säkerställer inte bara att din hund får den energi den behöver, utan också att din valps tillväxt stöds så mycket som möjligt. För en balanserad tarmflora och bra avföring är det viktigt att du köper ett lättsmält foder. Varje valp har sina egna unika näringsbehov. Dessa beror på din hunds storlek och ras. Proteiner, mineraler, vitaminer och kolhydrater har alla sin egen funktion i din hunds foder. Många valpar behöver fortfarande få sina vaccinationer innan deras immunsystem fungerar ordentligt. För att ta hänsyn till detta tillsätts ofta extra näringsämnen i valpfoder. Dessutom säkerställer extra tillsatt kalcium och fosfor att valpens skelett utvecklas ordentligt. Vårt varierade sortiment ger dig möjlighet att hitta rätt valpfoder för just din hund.

Hos Brekz kan du beställa valpfoder till låga priser och för alla typer av hundraser!

Sortiment av valpfoder

Endast rätt, hälsosam mat säkerställer att din hund växer upp frisk och stark. Valpar som får rätt mat mår bättre, ser friskare ut och växer bättre. Vilket foder som är bäst att köpa beror på vilken hundras du har.

Valpfoder för rätt storlek

Valpfoder för små raser

Du ger en liten hund valpfoder tills den är cirka 8 månader gammal. Alla märken erbjuder inte foder för små hundraser. Varumärken som Eukanuba, Hill's och Euro Premium gör det. Eukanuba Puppy & junior Small Breed hundfoder med kyckling är till exempel ett perfekt foder för din lilla valp. Om du letar efter ett mer ekonomiskt men också högkvalitativt valpfoder, ta en titt på Lukos Puppy & Junior Mini/Small hundfoder.

Valpfoder för medelstora raser

Du ger en medelstor hund valpfoder tills den är ungefär 1 år gammal. Nästan alla märken erbjuder foder för medelstora valpar. För den medelstora valpen kan du till exempel kolla in hundfoder från Seberus. Detta märke tillverkar naturliga, spannmålsfria produkter i olika smakkombinationer som hjälper till att hålla din hund glad och i toppform. Seberus Puppy Junior hundfoder med kyckling är ett mycket bra val för din valp eller juniorhund. Från varumärket Lukos är Lukos Puppy & Junior Medium/Large hundfoder ett utmärkt val för din valp. Om du letar efter ett kallpressat torrfoder, ta då en titt på Prestano Puppy Junior hundfoder. Detta foder har fördelen att smak och näringsämnen bevaras optimalt tack vare kallpressning under produktionsprocessen.  

Valpfoder för stora raser

Du ger en stor hundvalp valpfoder fram till ca 1,5 års ålder. Royal Canin och Hill's Science Plan erbjuder olika typer av hundfoder för din stora valp, till exempel Royal Canin Maxi Puppy. De erbjuder också många foder som är särskilt framtagna för specifika hundraser. Detta kommer att säkerställa att din hund får i sig rätt mat och rätt mängd näringsämnen. Du kan också hitta andra alternativ för din valp av en stor ras från varumärket Orijen

Valpfoder eller juniorfoder?

Du kommer regelbundet att stöta på termen "Junior" på vissa produkter. Många hundfoder är lämpliga att ge till både valpar och lite äldre valpar (juniorer). För medelstora och stora raser finns det ibland ett särskilt foder som är lämpligt att ge under fasen mellan valp och vuxen hund. Dessa specifika foder anges med termen Junior. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.