Beagle hundfoder

Beagle hundfoder

Beaglen är traditionellt en jakthund, idag är den mest en älskad familjemedlem. Hos Brekz hittar du beagle hundfoder som är speciellt anpassat till de naturliga behoven hos denna glada och aktiva hundras.
Läs mer ..
Beagle hundfoder

Beagle hundfoder

Beaglen härstammar från England, där den användes för att jaga småvilt. Hundarna var tvungna att självständigt söka efter viltet med hjälp av sin nos och sedan skälla högt. Och det är fortfarande mycket tydligt idag. Denna medelstora hund har i allmänhet en självständig natur, gillar att gå med nosen mot marken och använder fortfarande ofta sin röst. Även om beaglen fortfarande används som arbetshund, till exempel vid tullen, ser man den främst som en familjehund. Vi på Brekz förstår det mycket väl, för vem skulle inte vilja ha en så rolig, glad och aktiv hund som familjemedlem!

Beaglen var tidigare tvungen att vara mycket aktiv, eftersom jakten krävde mycket energi. Som familjehund kan beaglar därför inte alltid släppa ut all sin energi. De behåller dock ofta en stor aptit, vilket ökar risken för fetma. Rätt foder hjälper din beagle att bibehålla en hälsosam vikt och bidrar till ett hälsosamt liv.

Beagle hundfoder innehåller en balanserad sammansättning som är väl anpassad till behoven hos denna söta hund. Fodret innehåller rätt näringsämnen för att stödja ben och leder. Formen på foderbitarna är också anpassad för att uppmuntra hunden att tugga, eftersom beaglar kan ha en tendens att äta för snabbt. Hos Brekz hittar du rätt foder till bästa pris för att hålla din beagle i toppform.

Hos Brekz kan du beställa beagle hundfoder från Royal Canin billigt online. Utforska vårt sortiment och köp det bästa rasspecifika hundfodret nu till de skarpaste priserna. Beställ snabbt och enkelt online!

Varför beagle hundfoder?

Hos Brekz kan du beställa rasspecifikt beagle hundfoder från Royal Canin. Royal Canin Adult Beagle hundfoder är ett helfoder för beaglar från 12 månaders ålder. Fodrets form, konsistens, sammansättning och storlek är speciellt anpassade till din fyrbenta väns behov.

  • Anpassat energiinnehåll för att stödja en hälsosam vikt.

  • Tillsats av specialfiber för att främja mättnadskänslan.

  • Anpassad form på foderbitarna minskar hastigheten på matintaget och uppmuntrar din hund att tugga ordentligt.

  • EPA & DHA, glukosamin och kondroitin stödjer din hunds ben och leder.

  • EPA bidrar till en frisk päls.

Hållbarheten för beagle hundfoder anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen. 

Letar du efter foder för en annan ras?

Brekz har ett brett utbud av rasspecifika hundfoder. På Royal Canins rassida hittar du hela sortimentet. Naturligtvis kan du också ta en titt på sidan med alla torr- och våtfoder för hundar

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.