tillbaka
Royal Canin Breed hundfoder

Royal Canin Breed hundfoder

I vårt sortiment av Royal Canin foder för rashundar hittar du foder för särskilda hundraser. Fodret är speciellt anpassat till de särskilda behoven hos raser som bland annat labrador, schäfer och jack russell.
Läs mer ..
Royal Canin Breed hundfoder

Royal Canin foder för rashundar

Ingen hundras är den andra lik. Varje ras har specifika egenskaper som kroppsbyggnad, päls, karaktär och känslighet. Detta kräver rasspecifik kost som är skräddarsydd för dessa egenskaper. Till exempel behöver en hund med kort skalle mindre foder bitar och en ras med lång, tjock päls behöver extra hudvårdande näringsämnen. Royal Canin foder för rashundar är ett högkvalitativt helfoder av bästa kvalitet. När det gäller att utveckla specialfoder för hundraser ligger Royal Canin i topp. Detta företag var därför det första varumärket som tog fram rasspecifika foder. Toppmoderna produktionsmetoder, vetenskaplig forskning och praktisk erfarenhet är kärnan i Royal Canins hälsosamma foder för rashundar. Detta företags forskningscenter har ett nära samarbete med uppfödare, veterinärmedicinska universitet och djurspecialister.

Nedan hittar du en översikt över alla typer av Royal Canin hundfoder som du kan beställa från oss. Nästan alla produkter finns tillgängliga för både vuxna hundar och valpar upp till 15 månader gamla. Hållbarheten varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet riklig om du håller dig till den rekommenderade användningen. Så beställ Royal Canin rashundmat super billigt och snabbt på Brekz.

Sortiment av Royal Canin foder för rashundar

Labrador

Labrador retriever är intelligent, balanserad, alltid entusiastisk och är en passionerad tävlingshund. Dessutom har denna hund en robust kroppsbyggnad, en aktiv livsstil och en tendens till övervikt. Royal Canin Labrador Retriever hjälper bland annat till att bibehålla Labrador Retrievers idealvikt tack vare ett anpassat energiinnehåll. Detta foder finns även specifikt som helfoder för steriliserade eller kastrerade labrador retriever och som valpfoder.

Golden Retriever

Golden retrievern är full av energi, snäll, tillgiven, lojal och tålmodig. Den är också stark och robust, en riktig atlet. Dess strålande päls är tät och ogenomtränglig. Den håller kvar värme och fukt, vilket gör golden retrievern känslig för hudproblem. Dessutom kan denna ras äta väldigt glupskt. När det gäller sammansättning och form är Royal Canin Golden Retriever speciellt utvecklat för att sakta ner din hunds ätbeteende och för att underhålla huden.

Schäferhund

Den tyska schäfern har imponerande egenskaper. Den är stark, livlig, intelligent och lojal. Den är en utmärkt vakthund, men den används också ofta som räddningshund på grund av sitt utomordentliga luktsinne. Schäfern har ett känsligt matsmältningssystem, vilket påverkar dess tarmsystem. Dessutom har en schäfer lågt immunoglobulin A jämfört med andra hundar. Detta är antikroppar som är viktiga för att bekämpa infektioner. Huden hos denna ras har ett högre pH-värde än hos andra raser. Detta ger bakterier större chans att föröka sig. Detta förklarar varför den tyska schäfern är så mottaglig för vissa hudsjukdomar. Royal Canin German Shepherd innehåller näringsämnen som ger extra stöd för en sund matsmältning, hud och päls.

Rottweiler

Den starka, aktiva men också temperamentsfulla rottweilern är en utmärkt vakt- och arbetshund. Den är hängiven och måste uppfostras omsorgsfullt från valpstadiet för att bli en följsam hund. Dess atletiska, muskulösa kroppsbyggnad kräver ordentlig motion och proteinrik kost. Dessutom är stora hundar mer benägna att drabbas av hjärtsjukdomar. Royal Canin Rottweiler är skräddarsytt för din rottweilers näringsbehov. Det hjälper till att hålla hans muskler, hjärta, ben och leder, som är mycket utsatta, friska.

Chihuahua

Chihuahuan är stolt, livfull och med stor självkänsla. Denna minsta hund i världen, med en stor personlighet, måste uppfostras väl för att hålla sin starka vilja i schack. Chihuahua har en unik kroppsbyggnad och kräver därför särskild vård och utfodring. På grund av sina små fina käkar är denna ras benägen att få tandproblem. Genom att beställa Royal Canin Chihuahua från sortimentet av Royal Canin hundfoder, ger du det allra bästa till din lilla fyrbenta vän.

I Royal Canins sortiment av rashundfoder som nämns ovan hittar du foder för ett antal hundraser som är vanliga i Sverige. Dessutom kan du komma till oss för den bästa Royal Canin-maten för din:

 • Cocker Spaniel
 • Grand danois
 • Pudel
 • Cavalier King Charles
 • Yorkshire Terrier
 • Shih Tzu
 • Engelsk Bulldog
 • Tax
 • Boxer
 • Fransk Bulldog
 • Mops
 • Dalmatiner
 • Jack Russel Terrier
 • Bichon Frisé
 • Dvärgschnautzer
 • Pomeranian
 • Malteser
 • West Highland White Terrier
 • Beagle

Annat Royal Canin hundfoder?

Med Royal Canin foder för rashundar ger du alltid din renrasiga hund en komplett måltid som är exakt anpassad till dess specifika behov. Letar du inte efter ett rasspecifikt foder, utan ett allmänt högkvalitativt foder för din kära fyrbenta vän? Ta då också en titt på sidorna Royal Canin torrfoder och Royal Canin våtfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.