Bichon hundfoder

Bichon hundfoder

Bichon frisé är en liten sällskapshund med ett gulligt utseende och en lika gullig karaktär. Beställ bichon frisé hundfoder hos Brekz, foder som är särskilt anpassat till behoven hos denna lilla hundras.
Läs mer ..
Bichon hundfoder

Bichon frisé hundfoder

Bichon frisé är en liten sällskapshund med en maxvikt på cirka 7 kg och en längd på cirka 30 cm. Denna lilla fluffiga hund lockar många hundälskare till sig med sin vackra vita päls och mörka ögon. Men bichon frisé ser inte bara söt ut, de är också kända för sin roliga karaktär. Okomplicerad, glad, vänlig och en idealisk familjemedlem.

Bichon frisé kan leva mellan tolv och sexton år. Naturligtvis hjälper rätt skötsel och en hälsosam kost. Därför erbjuder vi rasspecifika foder hos Brekz som är speciellt anpassad till näringsbehoven hos denna ras. Naturligtvis till de bästa priserna!

Bichon frisé hundfoder är särskilt anpassat till behoven hos bichon frisés. Rätt foder kan minska risken för att utveckla hälsoproblem som denna ras är benägen att drabbas av, såsom urinstenar, bland annat. Dessutom kommer det rasspecifika fodret att stödja den vackra lockiga pälsen. Energiinnehållet är anpassat för att matcha den lilla men aktiva kroppen, vilket främjar en hälsosam vikt. Detta innebär att bichon frisé hundfoder kommer att bidra till ett aktivt och lyckligt liv för din bästa kompis.

Hos Brekz kan du beställa bichon frisé hundfoder från Royal Canin billigt online. Bläddra i vårt sortiment och köp det bästa rasspecifika hundfodret nu till de skarpaste priserna nu. Beställs enkelt och snabbt online! 

Varför bichon frisé hundfoder?

Hos Brekz kan du beställa rasspecifikt bichon frisé hundfoder från Royal Canin. Royal Canin Adult Bichon Frise hundfoder är ett högkvalitativt och komplett foder för bichon frisé från 10 månaders ålder. Fodrets form, konsistens, sammansättning och storlek är särskilt anpassade till din fluffiga kompis behov.

  • Ett energiinnehåll som är noga anpassat till energibehovet hos bichon frisé.

  • Innehåller L-karnitin för att stödja fettförbränningen.

  • Omega-fettsyror, EPA & DHA, gurkörtsolja och A-vitamin främjar en vacker och glänsande päls.

  • Stödjer urinvägarnas hälsa tack vare noggrant utvalda mineraler.

Hållbarheten för bichon frisé hundfoder anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du följer den rekommenderade användningen.

Letar du efter foder för en annan ras?

Brekz har ett brett utbud av rasspecifik hundmat. På sidan med alla hundraser och på sidan med Royal Canin rasspecifika foder hittar du hela sortimentet. Naturligtvis kan du också välja andra högkvalitativa hundfoder. Ta därför en titt på sidan med alla våra produkter för hundar. Här hittar du både torrfoder och våtfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.