Grand danois hundfoder

Grand danois hundfoder

Grand danois är en av de största hundraserna i världen och har speciella behov när det gäller näring. Hos Brekz hittar du hundfoder som är särskilt anpassat till behoven hos denna stora hundras.
Läs mer ..
Grand danois hundfoder

Grand danois hundfoder

Dansk hund, tysk hund, grand danois, du har säkert hört dem alla nämnas. Det officiella namnet för denna ras är grand danois. Oavsett vad du kallar denna stora, mjuka jätte, när det gäller hans mat, har du kommit till rätt ställe hos Brekz!

Grand danois hundfoder är speciellt anpassat till näringsbehovet hos din grand danois. Beroende på kön kan denna stora ras nå en axelhöjd på 80 cm och en vikt på 80 kg. För att stödja denna stora, kraftfulla kropp är det viktigt att din hund får i sig alla de rätta näringsämnena.

Grand danois stora, muskulösa kropp och långa tillväxtperiod kräver mycket av lederna. Behovet av kalcium i kosten är därför högre än för den genomsnittliga hunden. Dessutom är dessa hundar generellt mer benägna att ha tunn avföring på grund av en kortare matsmältningskanal och en högre risk för magbesvär. Med rätt, balanserad kost kommer du att bidra till ett hälsosamt och aktivt liv för din stora vän.

Hos Brekz kan du beställa grand danois hundfoder från Royal Canin billigt online. Bläddra i vårt sortiment och köp det bästa hundfodret nu till de skarpaste priserna nu. Beställ enkelt och snabbt online!

Varför grand danois hundfoder?

Hos Brekz kan du beställa rasspecifikt grand danois hundfoder från Royal Canin. Royal Canin Adult Great Dane hundfoder är ett högkvalitativt och komplett foder för grand danois från 24 månaders ålder. Fodrets form, konsistens, sammansättning och storlek är särskilt anpassade till din fyrbenta väns behov.

  • Stora bitar uppmuntrar hunden att tugga vilket bidrar till god munhygien och hjälper till att minska matintaget.

  • Innehåller rätt mängd energi och bidrar till en optimal hälsa.

  • Stödjer en hälsosam matsmältning och en balanserad tarmflora för att förbättra avföringskvaliteten.

  • Hjälper till att hålla leder och muskler starka och smidiga.

Hållbarheten för grand danois hundfoder anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Letar du efter foder för en annan ras?

Brekz har ett brett utbud av rasspecifika hundfoder. På sidan med alla hundraser och på sidan Royal Canin rasspecifika hundfoder hittar du hela sortimentet.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.