tillbaka
Hill's Prescription Diet kattfoder

Hill's Prescription Diet kattfoder

Hill's Prescription Diet kattfoder är en serie med specialanpassat foder för katter med olika typer av hälsoproblem. I foderserien hittar du bland annat foder som stödjer urinvägarna, njurarna och mag-tarmsystemet.
Läs mer ..
Hill's Prescription Diet kattfoder
Obs: Detta är veterinärfoder

Hill's Prescription Diet kattfoder

Hill's Prescription Diet kattfoder består av ett brett sortiment av torrfoder för katter med olika hälsoproblem. Varje produkt är speciellt framtagen för specifika hälsotillstånd eller specifika näringsbehov. Alla Hill's dietfoder har genomgått omfattande kliniska tester. Med hjälp av specialister och de senaste vetenskapliga insikterna hjälper Hill's till att förbättra livskvaliteten för din katt.

Hos Brekz kan du beställa Hill's Prescription Diet kattfoder till konkurrenskraftiga priser. Du beställer enkelt och snabbt online!

Utbud av Hill's Prescription Diet kattfoder

Hill's erbjuder specifika foder för olika hälsoproblem. Tack vare det breda utbudet finns det nästan alltid ett foder som passar perfekt för just din katts behov! Nedan följer en översikt över vanliga problemområden samt utvalda produkter från vårt sortiment som kan hjälpa dig att lindra besvären för din katt. 

Urinvägar

Hill's Prescription Diet C/D och S/D är speciellt framtagna foder för att behandla sjukdomar i urinvägarna. Dessa dietfoder hjälper bland annat till att lindra symptomen av urinvägsinfektioner, lösa upp struvit- eller urinblåsestenar samt minska risken för återbildning. Ta till exempel en titt på Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care kattfoder.

Hills har också Multicare Stress varianter, till exempel C/D Multicare Stress Urinary Care. Förutom att stödja urinvägsproblem hjälper dessa foder också till att minska stress, en känd riskfaktor för cystit. För överviktiga katter finns en speciell C/D Multicare Stress Urinary + Metabolic variant.

Njurar

Hill's Prescription Diet K/D hjälper till att behandla njursjukdomar. Detta kattfoder bidrar till att minska symptomen, förbättra din katts livskvalitet samt öka den förväntade livslängden. För katter som utöver njurproblem även lider av ledproblem finns varianten K/D + J/D.

Mage och tarmar

Hill's Prescription Diet I/D och Gastrointestinal Biome hjälper katter att återhämta sig efter mag-tarmproblem. Detta foder är lämpligt för tillstånd som stör en hälsosam matsmältning. Fodret hjälper till att balansera matsmältningskanalen och bekämpa matsmältningsproblem, som exempelvis diarré.

Övervikt

Överviktiga katter löper större risk att utveckla hälsoproblem. Därför är det viktigt att hålla din katt på en hälsosam vikt. Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss och Metabolic Weight Management är produkter med ett lågt kaloriinnehåll som hjälper din katt att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.

Allergier

Katter kan ha en foderallergi eller intolerans, vilket kan leda till irriterad hud, päls- och öronproblem eller till och med mag-tarmproblem. Hill's Prescription Diet Z/D och Hills Prescription Diet D/D är speciellt framtagna foder för att minska hud- och mag-tarmbesvär orsakade av foderallergier.

Tänder

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care är ett helfoder för vuxna katter som bidrar till en sund munhälsa. Fodret hjälper till att minska bildandet av plack, missfärgning av tänderna och tandsten.

Diabetes

För stöd vid diabetes erbjuder Hill's M/D Diabetes Care. Ett komplett dietfoder för reglering av blodsockret. Hill's Prescription Diet W/D Multi-Benefit är framtaget för att hjälpa din katt på mer än ett område. Förutom att reglera blodsockret (diabetes mellitus) hjälper fodret även till med urinvägarnas hälsa, matsmältningen och viktkontrollen.

Lever, sköldkörtel och leder

Hill's Prescription Diet L/D är speciellt framtaget för katter med leversjukdomar. Hill's Prescription Diet Y/D är ett komplett dietfoder för vuxna katter som har problem med sköldkörteln. För katter som har problem med lederna hittar du fodret J/D på vår hemsida. Detta torrfoder är antiinflammatoriskt och hjälper till att lindra ledsmärta och bidrar till att bibehålla ett friskt brosk.

Viktigt att tänka på före användning av Hill's Prescription Diet kattfoder

Vad din katts specifika behov är och vilken behandling din katt behöver avgörs bäst i samråd med din veterinär. Vi rekommenderar därför att du rådfrågar din veterinär innan du bestämmer dig för att beställa ett foder från vårt sortiment av Hill's Prescription Diet foder.

Hållbarhetstiden för Hill's Prescription Diet kattfoder anges på förpackningen. Denna period är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Mer från Hill's Prescription Diet

Förutom ovanstående torrfoder säljer Brekz även Hill's Prescription Diet blötmat i burkar och påsar. Du hittar dessa på sidan Hill's Prescription Diet blötmat.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.