tillbaka
Hill's Prescription Diet våtfoder katt

Hill's Prescription Diet våtfoder katt

Hill's Prescription Diet våtfoder katt är speciellt utformade för att stödja katter med olika hälsobesvär. Alla våtfoder är kliniskt testade och utvecklade i samarbete med veterinärer och näringsexperter.
Läs mer ..
Hill's Prescription Diet våtfoder katt
Obs: Detta är veterinärfoder

Hill's Prescription Diet våtfoder katt

Hill's Prescription Diet våtfoder för katter är särskilt utvecklade för att tillgodose de unika hälso- och näringsbehoven hos katter med specifika medicinska tillstånd eller hälsobesvär. Dessa högkvalitativa våtfoder rekommenderas och ordineras av veterinärer som en del av en behandlingsplan för katter med olika hälsoproblem.

Det som utmärker Hill's Prescription Diet våtfoder är dess fokus på vetenskaplig precision och kliniskt bevisade näringsmässiga fördelar. Sortimentet innehåller flera recept som är utformade för att hjälpa till med en mängd olika hälsoproblem, inklusive urinvägsproblem, njursjukdomar, diabetes, fetma, hud- och pälsproblem, mag-tarmproblem med mera.

Varje våtfoder från Hill's Prescription Diet är formulerat med noggrant utvalda och högkvalitativa ingredienser och är vetenskapligt utvecklat för att stödja din katts hälsa. Dessa foder innehåller ofta justerade nivåer av specifika näringsämnen, såsom proteiner, fetter och mineraler, för att tillgodose de specifika näringsbehoven hos katter med vissa medicinska tillstånd.

Hill's Prescription Diet, på en veterinärs inrådan

Det är viktigt att använda Hill's Prescription Diet våtfoder endast efter att du rådfrågat din veterinär, eftersom fodren är skräddarsydda för att tillgodose de särskilda behoven hos katter med milda eller svåra tillstånd. Hill's är ett pålitligt varumärke med ett starkt engagemang för husdjurs hälsa och välbefinnande, och deras Prescription Diet-serie är ett viktigt verktyg för veterinärer vid behandling av katter med medicinska tillstånd. Det gör det möjligt för ägare att utfodra sin älskade katt med en diet som katten behöver för att stödja deras hälsa och, i vissa fall, bidra till en bättre livskvalitet.

Hos Brekz kan du beställa de bästa dietfodren snabbt och enkelt online. Titta igenom vårt sortiment och beställ Hill's Prescription Diet våtfoder katt nu till de skarpaste priserna!

Sortiment av Hill's Prescription Diet våtfoder katt

Nedan kan du se några av de vanligaste sorterna av Hill's Prescription Diet våtfoder:

  • Allergi: Hill's Prescription Diet Z/D våtfoder är sammansatt för att minska allergiska reaktioner. Fodret innehåller utvalda proteinkällor som är mindre benägna att orsaka allergiska reaktioner, vilket gör det till ett utmärkt val för katter med foderallergier eller intolerans. Våtfodret hjälper till att förbättra huden och pälsen samt minska allergiska symtom.

  • Stenar i urinblåsan (struvit): C/D-våtfoder är utformat för att minska bildandet av struvitstenar i urinvägarna. Fodret har en balanserad sammansättning som reglerar urinens pH-värde och främjar upplösningen av struvitstenar. Det främjar hälsan i urinvägarna och minskar risken för återkommande besvär.

  • Diabetes: Hill's Prescription Diet W/D våtfoder för katter med diabetes innehåller få kolhydrater och sockerarter och kan hjälpa till att kontrollera blodsockernivån. Fodret är rikt på fibrer som bromsar glukosupptaget och ger en kontrollerad energikälla. Detta foder hjälper till att reglera diabetes och hjälper katter att bibehålla en hälsosam vikt.

  • Känslig mage: I/D våtfoder är särskilt utvecklat för katter med känslig mage och är en lättsmält och skonsam måltid. Våtfodret innehåller ingredienser som stödjer matsmältningen och kan minska symtomen på känslig mage, t.ex. kräkningar och diarré.

  • Problem med njurarna: Hill's Prescription Diet K/D våtfoder är särskilt framtaget för katter med njurproblem och är utformat för att stödja njurfunktionen. Fodret innehåller justerade nivåer av protein, fosfor och natrium för att minska belastningen på njurarna och bidra till att bromsa utvecklingen av njursjukdom. Fodret har också en förstärkt smak för att stimulera aptiten hos katter med nedsatt aptit på grund av njurproblem.

  • Operation & återhämtning: A/D-foder är avsett för katter som har genomgått en operation eller som återhämtar sig från sjukdom eller skada. Fodret innehåller fler näringsämnen och kalorier för att stödja återhämtningen och stärka immunförsvaret. Det hjälper katter att komma på fötter snabbare efter kirurgiska ingrepp.

  • Övervikt: Hill's Prescription Diet M/D våtfoder är särskilt avsett för överviktiga katter. Fodret innehåller få kalorier och en speciell blandning av fibrer för att stödja viktminskning och viktkontroll. Det hjälper till att minska fetma och främjar en hälsosam viktminskning, vilket är viktigt för din katts välbefinnande.

Annat veterinärfoder för katter?

Letar du efter ett matchande torrfoder från Hill's Prescription Diet? Ta då en titt på vårt kompletta utbud av Hill's Prescription Diet kattfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.