Hill's våtfoder

Hill's våtfoder

Hills våtfoder är baserat på vetenskaplig forskning och ger din katt exakt de näringsämnen som behövs för att stödja dess hälsa. Hos Brekz hittar du olika varianter för katter i alla åldrar.
Läs mer ..
Hill's våtfoder

Hill's våtfoder för katten

Hill's våtfoder för katten är ett välsmakande och hälsosamt våtfoder för alla katter. Baserat på vetenskap har Hill's utvecklat ett balanserat djurfoder från högkvalitativa ingredienser. Genom att reagera på livsstadier innehåller våtfoder för katter precis rätt mängd näringsämnen som din katt behöver så att den kan trivas i alla åldrar. Ett premiumfoder som är utformat för att på bästa sätt stödja din katts hälsa.

Hos Brekz kan du beställa Hills våtfoder till katten billigt. Se vårt sortiment och köp det bästa våta kattfodret från Hill's till de bästa priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Sortiment Hills våtfoder

Hills våtfodersortiment är brett och omfattar foder för kattungar, vuxna katter och äldre katter. Det finns även specialfoder för katter som tenderar att bli överviktiga. De praktiska måltidspåsarna på 85 gram finns i olika smaker, så det finns en favorit för varje katt. Nedan följer en liten förklaring av vårt sortiment.

Kitten

Kattungar har sina egna näringsbehov på grund av den snabba utveckling och tillväxt de går igenom som unga katter. Hills våtfoder för katter är utformat för att ge din kattunge optimalt stöd under denna viktiga fas. Våtfodret främjar matsmältning, ögon- och hjärnutveckling samt starka ben och tänder hos din kattunge.

Våtfodret för kattungar finns i olika smaker som passar för katter upp till 1 år. Sortimentet omfattar flerpack med smakrikt kött eller fisk i sås:

  • Hill's Science Plan Kitten Favourite Selection combo chicken & sea fish innehåller sex påsar med kyckling och sex påsar med havsfisk.
  • Hill's Science Plan Kitten Poultry Selection kyckling och kalkon består av sex matpåsar med kyckling och sex med kalkon.

Adult

Hill's Adult våtfoder är speciellt formulerad för katter från 1 till 6 år, den mest aktiva perioden i kattens liv. De olika välsmakande sorterna ger din vuxna katt alla nödvändiga näringsämnen. Har du en riktig fiskälskare hemma? Ta sedan en titt på Hill's Science Plan Vuxen havsfisk kattmat med välsmakande mjuka köttbitar i sås.

För de riktiga finsmakarna som älskar variation finns det flera multipackvarianter tillgängliga. På så sätt kan du köpa flera smaker samtidigt för att skämma bort din katt. Hill's Science Plan Adult Favorite Selection multipack innehåller inte mindre än tre olika smaker av matpåsar; kyckling, nötkött och havsfisk. Hill's utvecklar också läckra grytor med högkvalitativa ingredienser, kompletterade med olika vitaminer och mineraler för att stödja motståndet.

Viktkontroll

Om din vuxna katt är överviktig, tenderar att vara överviktig eller helt enkelt är mindre aktiv, kan du välja speciella varianter av Hills våta kattmat. Sammansättningen av Hill's Science Plan Adult Perfect Weight combipack hjälper din vuxna katt att gå upp och bibehålla en hälsosam vikt.

För steriliserade katter upp till 6 år finns Hill's Science Plan Adult Sterilised. Det våta fodret är perfekt anpassat till behoven hos kastrerade eller steriliserade katter. Den unika kompositionen hjälper katter att hålla sig smala och aktiva och stöder urinvägarna.

Mature Adult

Vårat sortiment av våtfoder för äldre katter kallas Hill's Mature Adult. Denna kattmat är lämplig för katter från 7 år och stimulerar optimal hälsa under åldrandet. Till exempel stöder Hill's Science Plan Mature Adult 7+ combipack vitalitet och aktivitet i ålderdom, och Hill's Mature Adult Senior Vitality våt kattmat kombipack hjälper till att bekämpa de viktigaste effekterna av åldrande.

Annan produkt?

Förutom Hills våtfoder hittar du även högkvalitativt kattkibble från Hill's i vårt sortiment. Lider din katt av hälsoproblem? Hill's Prescription Diet kattmat är en foderserie med endast specialanpassade dietfoder för katter med hälsoproblem.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.