4
4
4
4
4
(1)

Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar (500 ml)

Information om produkten

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar (500 ml) är ett kosttillskott som består av fårfett och laxolja, och bidrar bland annat till en frisk hud och en strålande päls.

  • Extra stöd för tarmarna och immunförsvaret

  • Smakförstärkare för kräsna hundar

  • Källa till värdefulla omega 3-fettsyror


Mer information

Produktinformation Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar

Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar är ett kosttillskott som består av fårfett och laxolja, för ett fullständigt stöd som främjar en frisk hud och en glänsande päls.

Din fyrbenta vän förtjänar det bästa, och med Brekz Duo Mix ger du din hund precis det. Laxoljan i denna blandning är rik på omega 3-fettsyror, som inte bara bidrar till en frisk hud och päls, utan även har en positiv inverkan på ditt älskade husdjurs hjärta. Omega 3-fettsyror har en antiinflammatorisk effekt på kroppen och stödjer immunförsvaret.

Fårfett innehåller mycket A- och D-vitamin. Dessa vitaminer är viktiga för synen, för att stärka och bygga upp skelettet samt för mag-tarmkanalen. Att ge din hund fårfett främjar en frisk hud och tarmflora, starkare ben och kan bidra till att öka motståndskraften.

Är din hund kräsen? Även då kan detta tillskott vara ett värdefullt verktyg. Laxolja och fårfett ger din hunds måltid en oemotståndlig smak. Din hund kommer inte bara att njuta av smaken, utan också gynnas av alla hälsofördelar som detta tillskott har att erbjuda.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa de bästa kosttillskotten online. Se vårt produktsortiment och beställ Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar nu till de skarpaste priserna!

Utfodringsråd Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar

Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar är ett kompletterande djurfoder. Ge tillskottet med måtta. Se nedanstående mängder som en allmän riktlinje:

Vikt hund <15 kg: 5 ml per dag
Vikt hund 15-30 kg: 10 ml per dag
Vikt hund >30 kg: 15 ml dagligen

Förvara produkten på en sval och mörk plats. Efter öppnandet har den en begränsad hållbarhetstid. Se alltid till att din hund har tillgång till rikligt med färskt dricksvatten. Ej avsedd för mänsklig konsumtion. Utgångsdatumet anges på förpackningen och är i allmänhet tillräckligt om du följer den rekommenderade användningen.

Ingredienser Brekz Duo Mix laxolja & fårfett för hundar

Sammansättning: 30% laxolja, rapsolja, solrosolja, 19% fårfett, Omega-3 25%, EPA 16%, DHA 12%, Omega-6 155mg. Naturligt förekommande antioxidanter.

Näringsinnehåll: råfett 99,9%, råaska <0,1%, råfiber <1,7%, råprotein 0,3%.

Annan produkt?

Är du nyfiken på liknande produkter? Ta då en titt på hela sortimentet av Brekz hundprodukter. Du kan även kolla in sidan med alla våra kosttillskott för hundar i vårt hundapotek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-02-2024
1
2
3
4
5
Leverans:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Valuta för pengarna:
1
2
3
4
5
Onze oude geadopteerde husky eet gewoon weer zijn bak leeg

Translate to EnglishHåll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.