tillbaka
Iams kattfoder

Iams kattfoder

Iams kattfoder är ett balanserat premiumkattfoder som varken innehåller konstgjorda färg- och doftämnen eller tillsatta konserveringsmedel. Ett välsmakande och hälsosamt val för din katt!
Läs mer ..
Iams kattfoder

Iams kattfoder

Iams kattfoder kännetecknas av år av forskning och banbrytande upptäckter från näringsexperter som är helt övertygade om att rätt mat kan göra fantastiska saker för din katt. Iams kattfoder stödjer bland annat din katts immunförsvar, stimulerar fettförbränningen och hjälper matsmältningen. Iams kattmat hjälper din katt att leva ett lyckligt och hälsosamt liv!

 • Hjälper till att minska uppkomsten av tandsten och plack
 • Ökad mängd högkvalitativt animaliskt protein som bidrar till starka muskler
 • Vitaminer och mineraler för att bibehålla din katts hälsa
 • Helt fritt från konserveringsmedel, inga tillsatta färg- eller doftämnen

Hållbarhetstiden för Iams kattfoder anges på förpackningen och är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Hos Brekz kan du beställa Iams kattfoder billigt online. Du hittar alltid de bästa kampanjerna för Iams kattfoder hos oss!

Sortiment av Iams kattfoder

Iams omfattande sortiment av kattmat består av foder som är lämpliga för alla kattraser. Iams kattfoder är speciellt skräddarsytt för din katts ålder. Det finns också specifika foder för olika behov, till exempel foder för överviktiga katter eller för katter som lider av hårbollar. Nedan följer en kort översikt över vårt produktsortiment.

Iams Kitten och Junior kattfoder

Kattungar och växande katter har ett ökat behov av energirika näringsämnen. Iams for Vitality Kitten kattfoder med färsk kyckling har ett ökat energiinnehåll så att din kattunge utvecklas ordentligt.

 • Högkvalitativt protein främjar uppbyggnaden av starka muskler
 • Prebiotika och betmassa stödjer utvecklingen av en hälsosam matsmältning
 • Omega 3-fettsyror (DHA) främjar hjärnans utveckling och ökar därmed inlärningsförmågan
 • Viktiga mineraler som kalcium och fosfor bidrar till en stark benstomme

Iams kattfoder för vuxna katter

Iams for Vitality Adult kattfoder finns i fyra olika varianter: Iams Adult Chicken, Iams Adult Lamb, Iams Adult Salmon och Iams Adult Fish. Oavsett hur kräsen din katt är finns det säkert en favoritsmak! För dem som inte kan välja eller bara vill ha en trevlig variation finns det ett billigt kombipaket, Iams for Vitality Adult Combi Pack fisk/lamm/kyckling. Perfekt för att ge din katt en varierad kost.

 • Högkvalitativa proteiner främjar utvecklingen av starka muskler
 • Prebiotika och betmassa främjar näringsupptaget
 • Stödjer njurfunktionen tack vare tillsatta mineraler
 • Viktiga näringsämnen hjälper till att hålla hjärtat friskt

Iams Mature & Senior kattfoder

Äldre katter har andra behov än kattungar och unga katter. Därför har Iams två varianter av seniorfoder för katter över 7 år. Iams for Vitality Senior Fish och Iams Senior Fresh Chicken.

 • Högkvalitativa proteiner hjälper till att hålla din åldrande katts muskler starka
 • En fiberblandning med tillsatt prebiotika och betmassa stödjer näringsupptaget
 • Berikad med antioxidanter för att hålla immunförsvaret starkt
 • Främjar friska leder

Iams Adult specifikt kattfoder

Iams kattfoder finns också i varianter med specifika egenskaper. Dessa foder har alla egenskaper som Iams Adult kattfoder men är speciellt formulerat för olika specifika behov. Iams for Vitality Adult Dental bidrar till friska och starka tänder medans Iams for Vitality Adult Sterilised är särskilt anpassat till behoven hos vuxna katter som har kastrerats eller steriliserats.

För att hålla din innekatt smal och aktiv finns varianten Iams for Vitality Indoor. För katter som är benägna att få hårbollar är Iams for Vitality Hairball en lämplig variant. Har du flera vuxna katter hemma? Iams Multi-Cat specialfoder för flera katter har flera smaker i en förpackning för att tillgodose olika katters behov.

Iams Naturally

Förutom Iams for Vitality-serien finns även Iams Naturally kattfoder. Dessa helfoder är tillverkade av naturliga ingredienser med hög smältbarhet. På vår hemsida hittar du de två varianterna Iams Naturally Adult lax & ris och Iams Naturally Adult lamm & ris.

Mer från Iams

Iams kattfoder finns även som våtfoder av hög kvalitet. Du hittar hela vårt sortiment på sidan med alla Iams våtfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.