tillbaka
Iams våtfoder katt

Iams våtfoder katt

Iams våtfoder för katt är ett lättsmält våtfoder fullproppat med nyttiga näringsämnen. Köp ditt Iams våtfoder enkelt och billigt online hos Brekz!
Läs mer ..
Iams våtfoder katt

Iams våtfoder katt

Iams våtfoder för katt är formulerat med din katts hälsa i åtanke och är därför tillverkat av högkvalitativa ingredienser. Detta säkerställer att din katt får i sig alla näringsämnen den behöver för en optimal hälsa. Iams våtfoder är helfoder tillverkat av lättsmälta ingredienser. Som ett resultat absorberas näringsämnena lättare av din katts kropp. Fodret innehåller bra vitaminer, t.ex. vitamin E, som stödjer din katts naturliga försvar och matsmältningssystem. Omega 3-fettsyror främjar en frisk hud och päls. Iams våtfoder finns i flera varianter med olika typer av fisk, fågel och grönsaker.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Iams våtfoder för katter online. Utforska vårt sortiment och beställ Iams kattfoder nu till de skarpaste priserna!

Fördelar med Iams våtfoder för katt

  • Komplett foder med ingredienser av hög kvalitet

  • Mycket lättsmält

  • Stärker immunförsvaret

  • Stimulerar matsmältningen

  • Bidrar till smidiga muskler

Sortiment av Iams våtfoder

Sortimentet av Iams våtfoder innehåller flera kompletta måltider. För en mer varierad kost kan du dessutom kombinera våtfodret med Iams torrfoder. Våtfodret är lämpligt för katter av alla raser och är uppdelade efter din katts ålder. 

Kitten

Kattungar och växande katter har ett annat energibehov än vuxna katter. Deras hjärnor och kroppar är i full utveckling. Sammansättningen av Iams våtfoder för kattungar är skräddarsytt för att stödja denna utveckling. Iams Delights Kitten med kyckling i sås är ett 100 % komplett och balanserat premium våtfoder för kattungar mellan 1 och 12 månader. Din kattunge kommer ha svårt att motstå den utsökta såsen i detta våtfodret.

Adult

Iams Naturally Adult finns i varianterna Sea och Land & Sea. Dessa multipack med våtfoder erbjuder fyra olika smaker per förpackning, för en utsökt variation. Iams Naturally Land & Sea (eller Sea) Collection innehåller nordatlantisk lax från hållbart ASC-certifierat fiske, lamm från Nya Zeeland, vild tonfisk från hållbart MSC-certifierat fiske samt kyckling och lamm från Nya Zeeland. Våtfodret består av läckra bitar i sås. 

Iams Delights Adult finns som multipack med olika smaker per förpackning. Fodret är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och är lämpligt för katter från 1 år och uppåt. Kommer du att välja en variant i smakrik sås/sky eller älskar din katt konsistensen av gelé? Eller kanske den blandade boxen med Iams Delights Land & Sea Collection med 48 st måltidspåsar om 85 g. 

Senior

Iams har 100 % komplett och balanserat premiumfoder med kött och fisk i sås även för äldre katter. Iams Delights Senior och Iams Naturally Senior är skräddarsydda för näringsbehoven hos katter från 7 år och uppåt. Våtfodret innehåller taurin som stödjer hjärtat, fibrer för en balanserad matsmältning och L-karnitin som bidrar till en hälsosam fettförbränning. Håll din äldre katt frisk och hälsosam så länge som möjligt.

Mer från Iams

Vill du ge din katt en optimal näringsbalans genom att ge både torrfoder och våtfoder? Prova då också Iams torrfoder för katter.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.