Pomeranian hundfoder

Pomeranian hundfoder

Pomeranian är en av de minsta hundraserna och har speciella behov när det gäller mat. Köp pomeranian hundfoder nu hos Brekz och ge din hund ett foder som är speciellt anpassat till behoven hos denna lilla hundras.
Läs mer ..
Pomeranian hundfoder

Pomeranian hundfoder

Pomeranian är också känd som dvärgspets eller pom, som förkortning. Denna söta lilla hundras har ett sött och fluffigt utseende. Men oroa dig inte, denna familjehund har också sanna vaktinstinkter. Med en genomsnittlig längd på 18 till 23 cm och en vikt mellan 1 och 3 kg är den lilla kroppen ofta sprängfylld av energi och självförtroende! Förutom att vara gulliga är pomeranians ofta aktiva, smarta och lekfulla.

Rätt foder bidrar till ett hälsosamt och lyckligt liv för din pomeranian. När det gäller hundmat har du kommit till rätt ställe hos Brekz! I vårt sortiment hittar du rasspecifikt pomeranian hundfoder som är särskilt anpassat till de unika näringsbehoven hos pomeranian.

Pomeranian hundfoder bidrar optimalt till hälsan hos hundar av denna ras. Till exempel får den vackra, fylliga pälsen rätt stöd och fodret bidrar till en hälsosam matsmältning. Dessutom är storleken på foderbitarna anpassad för pomeranians lilla käke. Detta gör att din hund kan tugga bra och enkelt plocka upp fodret. Hundfodret tar också hänsyn till det faktum att pomeranian är mer benägna att drabbas av tandsten. Pomeranian hundfoder fyller alltså inte bara din vovves mage utan bidrar också till dess hälsa.

Hos Brekz kan du beställa pomeranian hundfoder från Royal Canin billigt online. Bläddra i vårt sortiment och köp det bästa hundfodret nu till de skarpaste priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Varför pomeranian hundfoder?

Hos Brekz kan du beställa rasspecifikt pomeranian hundfoder från Royal Canin. Royal Canin Adult Pomeranian hundfoder är ett högkvalitativt och komplett foder för pomeranians från 8 månaders ålder. Fodrets form, konsistens, sammansättning och storlek är särskilt anpassade till behoven hos din lilla fyrbenta vän.

  • Anpassat mineralinnehåll och tillsats av EPA & DHA stödjer ben och leder.

  • Balans mellan omega 3-fettsyrorna EPA & DHA och gurkörtsolja hjälper till att upprätthålla den naturliga hudbarriären och ger näring åt huden och pälsen.

  • Specifik fiberblandning främjar en hälsosam matsmältning och lättsmälta proteiner bidrar till optimal avföringskvalitet.

  • Anpassad storlek, form, konsistens och densitet speciellt för pomeranians lilla käke.

  • Innehåller kalciumfällor för att minska tandstensbildning och främja tandhälsan.

Hållbarheten för pomeranian hundfoder anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Letar du efter foder för en annan ras?

Brekz har ett brett utbud av rasspecifika hundfoder. Du hittar hela sortimentet på sidan med alla hundraser och på Royal Canins rassida. Naturligtvis kan du hitta hela sortimentet med alla torr- och våtfoder på hundsidan.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.