tillbaka
Pro Plan kattfoder

Pro Plan kattfoder

Pro Plan kattfoder är ett högkvalitativt foder för katter i alla åldrar. I vårt breda utbud hittar du en lämplig variant för varje livsstadium.
Läs mer ..
Pro Plan kattfoder

Pro Plan kattfoder

Pro Plan kattfoder är högkvalitativ kattmat som även kräsna katter tycker om. Tack vare omfattande vetenskaplig forskning är receptet för de olika varianterna av Pro Plan kattfoder speciellt skräddarsytt för kattens behov. Med ett bra foder kan du stödja din katts hälsa genom hela livet. Ett bra kattfoder bidrar till exempel till ett friskt immunsystem, en strålande päls och en hälsosam matsmältning. För att på bästa sätt stödja din katt, välj det foder som matchar din katts livsstadium. På så sätt får din fluffiga vän alltid i sig alla näringsämnen den behöver för att främja ett långt och hälsosamt liv.

Fördelar med Pro Plan kattfoder

  • Innehåller alla viktiga näringsämnen

  • En lämplig variant för alla stadier i livet

  • Recept baserade på vetenskaplig forskning

  • Stödjer njurar, tänder, immunsystem, hjärna, hud och päls

  • Främjar en god aptit och hälsosam matsmältning

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa den bästa kattmaten online. Bläddra i vårt sortiment och beställ Pro Plan kattfoder nu till de skarpaste priserna! Visste du att beställningar från 495 SEK levereras utan extra kostnad direkt hem till dig!

Sortiment av Pro Plan kattfoder

Purina Pro Plan har välsmakande kattfoder för alla stadier i kattens liv. För att göra valet lite enklare för dig kan du se de korta beskrivningarna nedan där vi listar fördelar och skillnader mellan de olika fodren.

Kitten

Pro Plan kattfoder ger din kattunge den start den behöver för att växa upp till en stark vuxen katt. Det kompletta och balanserade fodret innehåller alla näringsämnen som din lilla vän behöver för att orka leka. Naturliga ingredienser som råmjölk (komponent i modersmjölk), vitamin E, omega 3- och 6-fettsyror och andra viktiga ingredienser, som zink, finns i perfekta proportioner för att stödja din kattunges hälsa. Naturliga antikroppar, som finns i råmjölken, stödjer kattungens ömtåliga matsmältningssystem. Pro Plan Kitten Healthy Start är ett exempel på foder för kattungar som ger din växande katt en flygande start i livet. 

Adult

Pro Plan Adult kattfoder finns i olika smaker och varianter, till exempel Pro Plan Adult Vital Functions med lax. Välj ett torrfoder med fågel eller fisk beroende på smakpreferens. Olika hälsorisker som är vanliga hos katter har också tagits i åtanke. Pro Plan Adult Delicate Digestion är särskilt avsett för vuxna katter med känslig matsmältning eller kräsna katter. Pro Plan Adult Derma Care ger extra stöd till hud och päls. Pro Plan Adult Renal Plus stödjer njurarnas och urinvägarnas funktion och Pro Plan Adult Vital Functions stödjer din katts vitala funktioner, inklusive hjärna och syn, njurar och immunsystem.

Steriliserad

Efter kastrering eller sterilisering förändras din katts ämnesomsättning. Som ett resultat kan din katt plötsligt bli överviktig på grund av sitt nuvarande torrfoder. Det är därför klokt att byta till speciella torrfoder efter en sådan operation, t.ex. Pro Plan Sterilised Adult Vital Functions med lax. Innehållet av protein, fett och kolhydrater har justerats för att hjälpa steriliserade eller kastrerade katter att bibehålla sin idealiska kroppsvikt. Det knapriga foderbitarnas konsistens hjälper till att skydda tänderna från plack och tandsten. Pro Plan Sterilised bidrar också till friska urinvägar.

Senior

Pro Plan har utsökt mat speciellt för äldre katter. En åldrande katt kan behöva lite extra stöd. En äldre katt har ofta ett minskat energibehov och ett bra seniorfoder är anpassat till detta. Dessutom ger seniorfodret stöd till din äldre katts vitala funktioner och matsmältning. På så sätt kan fodret hjälpa din katt att hålla sig frisk och kry så länge som möjligt.

Kombinera med Pro Plan våtfoder för katter

För en varierad och balanserad kost kan du kombinera Pro Plan torrfoder med Pro Plan våtfoder. Genom att variera kosten ger du din katt det bästa av båda. Genom att ge våtfoder säkerställer du att din katts vätskeintag är hälsosamt.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.