tillbaka
Pro Plan våtfoder katt

Pro Plan våtfoder katt

Sortimentet av Pro Plan våtfoder katt består av högkvalitativa våtfoder som finns i en variant för kattungar, en variant för vuxna katter med känslig matsmältning och en variant för steriliserade katter. Pro Plans våtfoder innehåller alla viktiga näringsämnen som din katt dagligen behöver.
Läs mer ..
Pro Plan våtfoder katt

Pro Plan våtfoder katt

Pro Plan våtfoder för katter är våtfoder av hög kvalitet som är särskilt utvecklade för att tillgodose alla din katts behov. De balanserade fodren är inte bara mycket välsmakande, de innehåller också alla näringsämnen som din fluffiga vän behöver. Med högkvalitativa ingredienser och noggrant formulerade måltider hjälper Pro Plan till att främja ett långt och hälsosamt liv.

Hos Brekz kan du beställa Pro Plan våtfoder katt billigt. Bläddra i vårt sortiment och köp den bästa Pro Plan kattmaten nu till de skarpaste priserna. Beställs snabbt och enkelt online!

Sortiment av Pro Plan våtfoder katt

Pro Plan våtfoder för katter erbjuder högkvalitativa foder för kattungar och vuxna katter.

Pro Plan våtfoder för kattungar

Kattungar har sina egna specifika näringsbehov, som fokuserar på deras snabba tillväxt och utveckling. Därför har Pro Plan utvecklat ett speciellt våtfoder för växande katter. Pro Plan Kitten Nutrisavour med kalkon stödjer bland annat en hälsosam syn och en korrekt utveckling av hjärnan, samtidigt som det bidrar till starka muskler och ben. Detta kompletta, balanserade våtfoder innehåller alla viktiga näringsämnen för kattungar och är dessutom utsökt!

Pro Plan våtfoder för steriliserade katter

Har din katt blivit steriliserad? I så fall kan Pro Plans våtfoder för steriliserade katter hjälpa dig. Våtfodret ger ett komplett stöd som steriliserade katter behöver. Fodret stödjer till exempel immunförsvaret och urinvägarnas hälsa. Pro Plan Sterilised Nutrisavour med kyckling hjälper dessutom din katt att bibehålla en hälsosam vikt.

Pro Plan våtfoder för känsliga katter som behöver ett extra stöd för matsmältningen

Särskilt för kinkiga katter med känslig matsmältning är Pro Plan Delicate Nutrisavour våtfoder med havsfisk en riktig godbit. Fodret hjälper till att minska matrelaterade hudirritationer och främjar en hälsosam matsmältning.

Mer från Pro Plan?

För en varierad kost rekommenderas att kombinera våtfoder med torrfoder. Kolla in Pro Plan torrfoder för flera varianter för katter i olika livsfaser. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.