Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon kattfoder

Pro Plan LiveClear Kitten met kalkoen kattenvoer
Pro Plan LiveClear Kitten met kalkoen kattenvoer
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon kattfoder

Information om produkten
4
4
4
4
4
(1)

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon kattfoder är en komplett, balanserad diet för kattungar till allergiska kattägare. För att minska allergener.

  • Med utsökt kalkon, för kattungar upp till 1 år
  • Hjälper till att minska mängden allergener
  • Stödjer en sund utveckling hos din unga katt

Mer information

Produktinformation Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon kattfoder

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon kattfoder är ett helfoder som utvecklats av Purina baserat på mångårig forskning. Fodret är fritt från färg- och smakämnen och hjälper till att reducera allergener i kattens päls och mjäll. Det kan därför vara en räddning för personer med kattallergier. Fastän fodret inte är en universallösning - det rekommenderas som en kompletterande åtgärd, tillsammans med andra hjälpmedel - kan det göra det lättare för allergiker att hantera sin kattunge. Fodret neutraliserar allergener som förekommer naturligt i kattens saliv genom att binda till ett protein som härrör från ägg för att neutralisera dem.

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon innehåller också naturligt alla viktiga näringsämnen som din unga katt behöver. Till exempel bidrar fodret till ett hälsosamt immunsystem med ett högt proteininnehåll och vitaminerna C och E. Tack vare en mängd naturliga prebiotika bidrar det också till en hälsosam matsmältning. Slutligen innehåller fodret ämnet DHA, som gynnar synutvecklingen och medverkar till en frisk hjärna. Pro Plan LiveClear kan även ges till dräktiga och digivande katter.

Hos Brekz kan du beställa Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon kattfoder billigt. Kolla in vårt sortiment och köp den bästa kattmaten till de bästa priserna nu. Beställs snabbt och enkelt online!

Ingredienser Pro Plan LiveClear Kitten med kalkon

Sammanställning: Kött och animaliska biprodukter (varav kalkon 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskbiprodukter, oljor och fetter, mineraler, vegetabiliska biprodukter, socker.

Analytiska komponenter: Protein (40,0 %), fetthalt (20,0 %), råaska (7,5 %), råfibrer (1,5 %), DHA (0,05 %).

Tillsatser (IU eller mg / kg): Vitamin A (36 800 IE/kg), vitamin D3 (1 200 IE/kg), vitamin E (670 IE/kg), vitamin C (140 mg/kg), järnsulfat II monohydrat (90 mg/kg), vattenfritt kalciumjodat (2,3 mg/kg), koppar II sulfat pentahydrat (14 mg/kg), mangansulfat monohydrat (43 mg/kg), zinksulfat monohydrat (140 mg/kg), natriumselenit (0,13 mg/kg). Antioxidanter.

Utfodringsråd Pro Plan LiveClear Kitten

Fodertabell:

Ålder katt (veckor)

Daglig mängd foder i (g)

4

30

12

55

26

65

52

70

  
Det rekommenderas att fördela den dagliga mängden på minst två måltider. Mängden bör anpassas efter förhållandena, kattens aktivitetsmönster och kondition. Tillhandahåll alltid rikligt med dricksvatten tillsammans med fodret. Förvara fodret på en torr plats och förslut det ordentligt. Hållbarhetstiden anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade doseringen. Ge detta foder dagligen så att optimala positiva resultat kan uppnås.

Annat foder?

Har din kattunge uppnått vuxen ålder? Då kan du byta till ett annat foder från Pro Plan. Letar du efter ett annat Pro Plan-mat? Då kan du också ta en titt på översiktssidan för Pro Plan våtfoder.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
12-04-2022
1
2
3
4
5
gerne wieder perfekt

Translate to EnglishHåll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.