Rottweiler hundfoder

Rottweiler hundfoder

Här hittar du rottweiler hundfoder till mycket överkomliga priser! Ta en titt på vårt utbud av hundfoder till din rottweiler och beställ idag upp till 40% billigare. Enkel och snabb beställning online hos Brekz!
Läs mer ..
Rottweiler hundfoder

Rottweiler hundfoder

Rottweilern har ibland ett dåligt rykte, men de är faktiskt mycket sociala och lugna familjehundar. Med en stabil uppfostran och god socialisering kan denna hund vara mycket lugn men också mycket lekfull. Rottweilern har en kraftfull kropp, vilket gör det viktigt med ett bra, stödjande hundfoder.

Rottweilern är en robust hund med mycket muskelmassa. Dessa muskler måste få bra näring och lederna måste stödjas för att hundens kropp ska få ett ordentligt stöd. Dessutom innebär rottweilerns aktiva natur att mycket krävs av lederna. Detta är ytterligare en anledning till att det är viktigt att hålla lederna smidiga med hjälp av rätt foder.

Rottweilers tenderar att lätt bli överviktiga. Du bör därför vara uppmärksam på vilken typ och mängd mat du ger din hund. Tack vare vår erfarenhet av rottweiler hundfoder kommer du alltid att hitta de bästa produkterna för din rottweiler hos oss.

Hållbarheten för rottweiler hundfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Sortiment av rottweiler hundfoder

På vår hemsida kan du välja mellan 3 olika typer av rottweiler hundfoder. Nedan följer en kort översikt.

Eukanuba

Eukanuba Rottweiler hundfoder är ett balanserat foder som hjälper din rottweiler att hålla sig frisk. Fodret innehåller extra glukosamin och kondroitinsulfat för att hålla din hunds leder smidiga. Dessutom säkerställer det extra tillsatta L-karnitinet att din hunds muskelvävnad förblir frisk och stark. L-karnitin tillsätts också som en naturlig fettförbrännare för att bekämpa övervikt hos din hund. De övriga ingredienserna i detta foder är utformade för att tillgodose din hunds sex viktigaste egenskaper: starkt försvar, hud och päls, smidiga muskler, optimal matsmältning, starka ben och tandvård.

Royal Canin Puppy/Junior

Royal Canin Puppy Rottweiler hundfoder är speciellt utformat för din rottweiler upp till 18 månader. Från 7 månader har rottweilern sina vuxna tänder. Detta foder stimulerar hunden att tugga fodret ordentligt, vilket gör att näringsämnena absorberas mer gradvis. Att tugga maten ordentligt har en positiv inverkan på matsmältningen, som därmed blir lugnare. Eftersom din unga hund fortfarande utvecklas innehåller detta foder en anpassad mängd kalcium och fosfor. Detta säkerställer en hälsosam utveckling av skelett och muskler. Tillsatsen av LIP-proteiner och L-karnitin möjliggör en optimal muskelutveckling.

Royal Canin Adult

För din vuxna rottweiler rekommenderar vi Royal Canin Adult Rottweiler hundfoder. Detta högenergifoder med en lämplig mängd protein stödjer din vuxna hunds muskler. Fodret innehåller även L-karnitin, som också hjälper till att stödja musklerna. Tillsatsen av kondroitin, glukosamin, EPA och DHA främjar rörligheten i lederna. Foderbitarna har en speciell form som uppmuntrar din hund att tugga ordentligt. Som ett resultat absorberas fodret mer gradvis vilket säkerställer en hälsosam och korrekt matsmältning.

Annan hundras?

Letar du efter specialanpassat foder för en annan ras istället för rottweiler? Kolla då in vår sida med alla hundraser! Föredrar din hund ett våtfoder? Kolla då in sidan med alla våra märken av våtfoder för hundar.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.