Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder katt (85 g)

Royal Canin Intense Beauty in gravy natvoer kat (85 g)
Royal Canin Intense Beauty in gravy natvoer kat (85 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder katt (85 g)

Information om produkten

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder (85 g) är ett komplett, välsmakande foder för katter som har en vacker (halv)lång päls. Fördelar:

  • För en vacker, glänsande päls
  • Hjälper till att hålla vikten
  • Stödjer urinvägarna

Mer information

Produktinformation Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder katt

Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder (85 g) är ett komplett, välsmakande kattfoder för en extra vacker päls och passar för alla katter. Att underhålla din katts päls är en utmaning, särskilt om du har en långhårig ras. Rätt näringsämnen kan stödja din katts päls så att dess naturliga skönhet framhävs till fullo. Detta foder innehåller ett patenterat komplex av antioxidanter och fettsyror (omega 3 & omega 6) som främjar hälsan hos din katts hud och päls. Päls- och hudvård är en viktig del av din katts liv. Du kan bokstavligen se på utsidan om din katt är i god hälsa. Med detta välsmakande våtfoder ser du till att hälsan hos din katts hud och päls, liksom det allmänna välmåendet, inte äventyras. Fodret hjälper även din katt att behålla sin idealvikt. Den låga fetthalten hjälper till att förhindra överdriven viktökning och den optimala proteinhalten stödjer muskler och ben. Våtfodret bidrar också till friska urinvägar. 

  • Främjar en vacker, glänsande päls
  • Hjälper till att bibehålla en hälsosam vikt
  • Stödjer urinvägarna
  • Välsmakande våtfoder för riktiga finsmakare
  • Denna variant kommer i en sås men finns även i gelé

Hos Brekz kan du köpa den bästa Royal Canin kattmaten billigt online. Kolla in vårt sortiment och köp Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder nu till de skarpaste priserna. Beställ enkelt och snabbt.

Utfodringsråd Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder

Det rekommenderas att du delar upp den dagliga mängden foder på minst två måltider. Ge alltid din katt rikligt med dricksvatten tillsammans med maten. Förvara fodret på en torr plats och stäng förpackningen ordentligt. Hållbarheten för Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder för katter anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Ingredienser Royal Canin Hair & Skin Care i sås våtfoder för katt

Kött och animaliska biprodukter, fisk och biprodukter, spannmål, oljor och fetter, vegetabiliska proteinextrakt, vegetabiliska biprodukter, mineraler, socker.

Näringsinnehåll: Råprotein (12%), råfett (3,5%), råaska (1,5%), råfibrer (0,6%), vattenhalt (79,5%).

Tillsatta näringsämnen: Vitamin D3 (51 IU/kg), järn (10 mg/kg), jod (0,12 mg/kg), koppar (0,9 mg/kg), mangan (3 mg/kg), zink (30 mg/kg).

Annat foder?

Letar du efter ett alternativ till detta foder, t.ex. ett torrfoder för en frisk hud och glänsande päls? Ta då en titt på vårt Royal Canin Hair & Skin Care kattfoder.Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.