tillbaka
Royal Canin våtfoder katt

Royal Canin våtfoder katt

Royal Canin våtfoder för katter erbjuder kvalitet av högsta standard. Från Royal Canin våtfoder för kattungar till Royal Canin köttfoder för vuxna, Brekz har en passande variant för alla olika katter!
Läs mer ..
Royal Canin våtfoder katt

Royal Canin våtfoder för katt

Royal Canin våtfoder är kompletta och välsmakande våtfoder för katter av alla raser och åldrar. Sedan 1968 har Royal Canin studerat katters unika hälsobehov. De lärde sig att även den minsta skillnaden i näringsämnen kan göra en enorm skillnad för kattens hälsa. Därför har Royal Canin ett brett utbud av våtfoder för katter, med endast de bästa ingredienserna. Varje enskilt recept är formulerat för att leverera exakta nivåer av naturliga antioxidanter, vitaminer, fibrer, prebiotika och mineraler som är nödvändiga för ditt husdjurs näringsbehov. Royal Canin erbjuder alltså kattmat av högsta standard!

Hos Brekz kan du beställa Royal Canin våtfoder billigt online. Se vårt produktsortiment och köp kattmat nu till de skarpaste priserna. Beställs snabbt och enkelt online!

Vilket Royal Canin våtfoder passar din katt?

Utbudet av Royal Canin våtfoder för katter varierar stort. Alla aspekter som kan vara viktiga har tagits i åtanke, så som ålder, ras, storlek, livsstil och andra specifika behov. Royal Canin delar in sina kattfoder i två grupper:

Veterinärfoder som utvecklats i samarbete med universitet och veterinärer för att passa näringsbehoven hos din sjuka eller tillfrisknande katt. På vår sida med Royal Canin Veterinary Diet hittar du vårt omfattande sortiment av Royal Canin våtfoder för katter med vissa sjukdomar. För att stödja steriliserade/kastrerade katter har Royal Canin lanserat en speciell Royal Canin Expert-variant.

Vanliga kattfoder består av olika typer av våtfoder som är särskilt anpassade till din katts ålder, livsstil eller ras. Nedan följer en kort översikt över vårt sortiment.

Sortiment av Royal Canin våtfoder

I vårt sortiment hittar du ett omfattande utbud av olika typer av Royal Canin våtfoder för katter. Varje sort tillgodoser olika näringsbehov så det finns ett lämpligt våtfoder för varje katt.

Kitten & Junior

Rätt näringsämnen är avgörande för din kattunges tillväxt och utveckling. Royal Canin Kitten våtfoder är speciellt utvecklat för att ge din kattunge den bästa möjliga starten i livet. Våtfodret har en god smak och lukt för att göra det så tilltalande som möjligt. När det gäller konsistens kan du välja mellan 3 varianter: fina bitar i gelé (Jelly), fina bitar i sås (Gravy) eller mousse (Loaf).

Royal Canin Kitten Sterilised är speciellt utvecklat för steriliserade katter under 12 månader. För ammande kattmammor och kattungar, från avvänjning upp till 4 månaders ålder, finns Royal Canin Mother & Babycat Mousse.

Adult

Royal Canin Sensory-varianten är speciellt framtagen för att stimulera din vuxna katts sinnen och matupplevelse. Du hittar 3 olika varianter i denna serie; Feel, Taste och Smell, var och en med en unik effekt. Royal Canin Sensory Feel våtfoder fokuserar t.ex. på din katts smakupplevelse och har en rik smak, attraktiv lukt samt en unik konsistens. För dem som gillar att variera kosten finns det ett Sensory Multipack.

Det finns också rasspecifikt våtfoder som Royal Canin Persian Adult, som är speciellt utformat för vuxna perserkatter. Förutom denna sort kan du också köpa rasspecifikt våtfoder för din brittiska korthår eller maine coon. För steriliserade eller kastrerade (inne)katter finns Royal Canin Sterilised och Indoor Sterilised.

Senior

Äldre katter behöver inte bara andra näringsämnen, även typen av foder som de normalt föredrar förändras. Royal Canin Ageing 12+ våtfoder för katter är speciellt utformat för att tillgodose näringsbehovet hos katter över 12 år.

Royal Canin Care våtfoder för katter

Royal Canin Care-varianterna erbjuder våtfoder som är inriktade på ett specifikt hälsomål. Till exempel finns Royal Canin Appetite Control som hjälper till att minska kattens hungerkänslor. Royal Canin Hair & Skin Care hjälper till att få och bibehålla en frisk och vacker päls. I denna serie hittar du bland annat våtfoder som stödjer urinvägarna, en variant som minskar bildandet av hårbollar och våtfoder för katter med en känslig matsmältning.

Mer från Royal Canin?

Förutom våtfoder har vi även högkvalitativt torrfoder från Royal Canin i vårt sortiment. På sidan med torrfoder från Royal Canin kan du se det kompletta utbudet.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.