tillbaka
Royal Canin kattfoder

Royal Canin kattfoder

Royal Canin kattfoder är högkvalitativt foder för katter i alla livsstadier. Förutom vanligt kattfoder har Royal Canin även specialfoder för katter med hälsoproblem.
Läs mer ..
Royal Canin kattfoder

Royal Canin kattfoder

Royal Canin kattfoder är ett högkvalitativt foder för katter i alla åldrar och raser. Sedan 1968 har Royal Canin forskat på katters unika egenskaper när det gäller hälsa. Det var så de lärde sig att även en små justeringar av näringsämnen kan göra stor skillnad för kattens hälsa. Royal Canins sortiment är tillverkat med endast högkvalitativa ingredienser. Varje recept är formulerat för att leverera perfekta nivåer av naturliga antioxidanter, vitaminer, fibrer, prebiotika och mineraler. Royal Canin erbjuder kattfoder av högsta kvalitet som uppfyller alla din katts hälsobehov.

Utbudet av Royal Canin kattmat är mycket brett. Varumärket tar hänsyn till skillnaderna mellan katter, såsom ålder, ras, livsstil eller hälsa. Kattfodret kan delas in i två kategorier, veterinärt foder och vanligt foder. Veterinary Diet är utvecklat i samarbete med veterinärer för att passa de specifika behoven hos en sjuk eller tillfrisknande katt. Expert-näring och Veterinary-näring ges endast i samråd med en veterinär. Regular Diet består av olika typer av torrfoder och är skräddarsydda för din katts ålder, livsstil eller ras. Du kan också ge dessa foder till din katt utan veterinärkonsultation.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Royal Canin kattmat online. Bläddra i vårt sortiment och beställ Royal Canin för katter till de skarpaste priserna!

Fördelar Royal Canin kattfoder

  • Recept sammanställda genom många års vetenskaplig forskning
  • Balanserad mat med alla nödvändiga näringsämnen
  • Tillgänglig för katter i alla åldrar, raser och livsstil
  • Tillverkad med ingredienser av hög kvalitet
  • Bra att kombinera med Royal Canin våtfoder för katter
  • Regelbundna förmånliga erbjudanden hos Brekz

Sortiment Royal Canin kattfoder

Royal Canin har ett brett sortiment av kattmat. När du gör ett val, titta noga på din katts ålder, livsstil eller ras.

Specialmat: Royal Canins specialfoder har anpassade recept för att hjälpa katter som kan behöva extra stöd inom ett visst område. Fodret kan ges utan veterinärmedicinsk rådgivning. Om du märker att problemen förvärras eller kvarstår rekommenderar vi ett besök hos veterinären. Hälsoproblem som Royal Canin specialfoder finns tillgängligt för är: urinblåseproblem, matsmältningsproblem, hårbollar, hud- och pälsproblem, aptitlöshet och tandvård.

Ras specifikt: Varje ras har sina egna specifika näringsbehov. En Sphynx har andra behov än en Ragdoll, och en Siames har inte samma behov som en Norsk Skogskatt. Förutom dessa kattraser finns det även kattmat för Perserkatter, Maine Coon och Brittisk korthår. Ta reda på hur du kan göra skillnad för din katts välbefinnande med skräddarsytt foder.

Kattungar: För kattungar finns det speciella kattungefoder. Dessa foder är särskilt anpassade till en växande kattunge. Storleken på bitarna har justerats och receptet anpassats för att stödja fullständig skeletttillväxt och hälsosam matsmältning. Dessutom ger detta specialfoder stöd till immunförsvaret. Kattungefodret finns som kattmjölk för de minsta, vanligt kattungefoder, för särskilda raser och för unga katter som steriliserats före sitt första levnadsår.

Senior: Äldre katter har ofta nytta av ett foder som ger extra stöd för matsmältningen. Äldre katter har också ofta ett minskat energibehov. Organen och skelettet får extra uppmärksamhet med speciellt seniorfoder för att hålla sig friska så länge som möjligt. Bitarna har också vanligtvis en annan struktur för att tillgodose tänderna. Royal Canins seniorfoder är avsett för katter från 12 år och uppåt och uppmuntrar din katt att fortsätta med att äta ordentligt.

Fit / Light: Light torrfoder är speciellt för katter som är överviktiga eller tenderar att bli feta snabbt. Foderbitarna hjälper till att minska hungerkänslor och bevara muskelmassan medan katten går ner i vikt. Fit-foderbitar är ett välsmakande foder för vältränade, friska katter. De stödjer motståndskraften och hjälper till att bibehålla en hälsosam vikt. Denna variant hjälper också till att minska hårbollar.

Steriliserad: Steriliserade katter tenderar ofta att lätt bli överviktiga. Foder speciellt för steriliserade katter har en anpassad fetthalt och lägre energiinnehåll. Dessutom bidrar fodret till att bibehålla friska urinvägar och kvaliteten på din katts muskelmassa.

Indoor / Outdoor: Royal Canin har ett foder speciellt för katter som uteslutande lever inomhus. Detta foder stöder din katts kondition. Utomhuskatter berikar sin kost med jakt i naturen. Inomhuskatter har inte detta alternativ och är beroende av sitt foder för att få alla näringsämnen de behöver. För långhåriga katter finns det en variant som minskar hårbollar och bidrar till en frisk och vacker päls. Det finns också en variant som minskar lukten av avföring. För katter som tillbringar större delen av sin tid utomhus finns det också en egen variant. Dessa katter är ofta ganska aktiva och har ett ökat energibehov. De får också extra stöd för sina leder och urinvägar. Fodret för utomhuskatter finns tillgängligt för vuxna katter och katter som är 7 år eller äldre.

Royal Canin billigt hos Brekz

Hos Brekz kan du spara upp till 40% när du beställer Royal Canin kattmat. Dessutom får du alltid fri frakt från 495 SEK!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.