tillbaka
Royal Canin Veterinary Diet kattfoder

Royal Canin Veterinary Diet kattfoder

Royal Canin Veterinary kattfoder är speciella veterinärfoder för att stödja din katt med olika hälsobesvär. Rådfråga din veterinär om vilken variant som är bäst för din katt.
Läs mer ..
Royal Canin Veterinary Diet kattfoder
Obs: Detta är veterinärfoder

Royal Canin Veterinary kattfoder för din katt

Royal Canin Veterinary kattfoder är veterinärfoder från Royal Canin som är särskilt anpassade för katter som lider av olika hälsoproblem. Sammansättningen av dessa dietfoder är baserad på vetenskaplig forskning. Denna foderlinje har lämpligt foder för många olika tillstånd. På så sätt kan du, genom rätt foder, stödja din katt på bästa möjliga sätt. Normalt köper du dessa specialfoder från din veterinär, men på din veterinärs inrådan kan du också köpa samma produkter hos Brekz. Detta kan spara dig mycket pengar!

Viktigt: Varje katt som lider av hälsoproblem har olika behov. Därför är det mycket viktigt att du rådfrågar din veterinär innan du ger din katt ett Royal Canin Veterinary kattfoder. Dessutom är det klokt att besöka din veterinär igen för en kontroll 6 månader efter att du har börjat med specialfodret. Din veterinär kan då bedöma om din katt fortfarande har nytta av ett dietfoder och om det är bäst för din katt att fortsätta med fodret.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Royal Canin Veterinary kattfoder online. Titta igenom vårt sortiment och beställ Royal Canin Veterinary kattmat nu till de skarpaste priserna!

Fördelar med Royal Canin Veterinary kattfoder

  • Royal Canin har ett nära samarbete med veterinärer, universitet och uppfödare för att ta fram det bästa dietfodret

  • Dietfoder av högsta kvalitet

  • Baserat på vetenskaplig forskning

  • Rekommenderas av veterinärer för att på bästa sätt stödja katter med hälsoproblem

  • Hos Brekz kan du beställa samma Royal Canin Veterinary foder som hos veterinären, men mycket billigare!

Utbud av Royal Canin Veterinary kattfoder

Royal Canin Veterinary består av ett brett sortiment av specialfoder för katter.

Anallergenic: Minskar intolerans mot vissa näringsämnen. Ger din katts hud och päls näring inifrån. Skyddar friska celler och vävnader.

Diabetic: Anpassad för att utgöra en hälsosam kost för katter med diabetes mellitus. Främjar en känsla av mättnad. Bidrar till att skydda ledbrosket och hjälper katten att bibehålla en hälsosam vikt.

Fibre Response: Extra stöd för matsmältningen genom ett högt fiberinnehåll. Hjälper till att förbättra kattens avföring.

Gastro Intestinal: Stödjer din katts matsmältningssystem. Uppmuntrar till en hälsosam aptit. Med EPA- och DHA-fettsyror för god tarmhälsa. Bidrar till en hälsosam avföring genom ett anpassat fiberinnehåll. Finns även i en variant för katter som har mycket problem med hårbollar. Det finns en separat variant för kattungar.

Hepatic: Foder som stödjer katter med leversjukdomar. Lättsmält foder hjälper till att stimulera aptiten och förhindra kopparansamling.

Hypoallergenic: För överkänsliga katter med allergier. Bidrar till en frisk hud och päls. Bra för din katts motståndskraft och matsmältning.

Mobility: För katter som behöver stöd för smärtsamma eller utslitna leder. Hjälper till att förbättra din katts rörlighet. Skyddar friska celler och vävnader i och runt lederna och stödjer njurfunktionen.

Renal: Dietfoder för katter med kronisk njurinsufficiens (njursvikt). Stödjer din katts njurfunktion. Stimulerar aptiten och ger en välsmakande och balanserad kost. Det finns även en variant för katter med tidiga symptom på njursjukdom.

Satiety Support: Komplett dietfoder för överviktiga katter. Hjälper din katt att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Innehåller viktiga kostfibrer och ger en långvarig mättnadskänsla. Främjar en frisk hud och en glänsande päls.

Sensitivity Control: Lämpligt för katter med foderöverkänslighet eller allergier. Dessa foderbitar innehåller endast en proteinkälla och främjar en hälsosam matsmältning.

Skin & Coat: Hjälper till att minska håravfall efter sterilisering genom att stödja din katts hud och päls.

Urinary S/O: För katter som har problem med urinvägarna. Stimulerar vätskeabsorptionen och hjälper till att lösa upp struvitstenar i urinblåsan. Minskar bildandet av nya struvitstenar och finns även i en variant med lågt kaloriinnehåll för katter som är (eller tenderar att lätt bli) överviktiga.

Andra foderlinjer från Royal Canin

Förutom Veterinary-serien har Royal Canin även en Expert-serie. Royal Canin Expert foder är också lämpligt för katter med vissa hälsobesvär och kan ge stöd för till exempel tänder och stressrelaterade problem.

Mer från Royal Canin

Behöver inte din katt ett speciellt dietfoder? Royal Canin har naturligtvis också ett omfattande sortiment av foder av hög kvalitet som stödjer katter utan hälsoproblem. Du kan naturligtvis även beställa vanligt Royal Canin kattfoder mycket billigt online hos Brekz.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.