tillbaka
Royal Canin Veterinary våtfoder katt

Royal Canin Veterinary våtfoder katt

Royal Canin Veterinary våtfoder katt är ett serie med specialfoder med skräddarsydda formler för olika hälsobehov. Fodren innehåller högkvalitativa ingredienser och främjar din katts hälsa, men bör endast ges på inrådan av din veterinär.
Läs mer ..
Royal Canin Veterinary våtfoder katt
Obs: Detta är veterinärfoder

Royal Canin Veterinary våtfoder katt

Rätt foder spelar en viktig roll för din katts allmänna hälsa och välbefinnande. Royal Canin Veterinary våtfoder för katt är utformade med specifika recept som uppfyller de unika näringsbehoven hos katter med olika hälsoproblem.

Rätt foder ger din katt viktiga näringsämnen som stödjer dagliga aktiviteter, stärker immunförsvaret och hjälper till att upprätthålla en hälsosam vikt, till exempel. För katter som återhämtar sig från sjukdomar eller kirurgiska ingrepp kan ett specialfoder från Royal Canin Veterinary-serien ge ett värdefullt bidrag till återhämtningsprocessen.

Rådfråga alltid din veterinär innan du ger din katt Royal Canin Veterinary våtfoder. Detta beror på att det är viktigt att utfodringen åtföljs av professionell rådgivning för att säkerställa att du ger din katt rätt foder som bäst passar din katts individuella behov. Din veterinär kan förbereda en lämplig näringsplan som passar ditt älskade husdjurs hälsotillstånd.

Fördelar med Royal Canin Veterinary våtfoder

  • Anpassade recept: Fodren är skräddarsydda för specifika behov, t.ex. viktkontroll, främjande av matsmältningen eller stöd vid njurproblem.

  • Ingredienser av hög kvalitet: Royal Canin använder noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet för att säkerställa att din katt får i sig viktiga näringsämnen av högsta kvalitet.

  • Utsökt smak: Våtfodren är inte bara näringsrika utan har också en utsökt smak, så att även kräsna katter kan njuta av sin måltid.

  • Rekommenderas av veterinärer: Royal Canin Veterinary våtfoder rekommenderas av veterinärer och har utvecklats med hjälp av deras expertis inom djurhälsa.

  • Stödjer specifika hälsobehov: Oavsett om din katt lider av känslig matsmältning, ledproblem eller något annat hälsoproblem, erbjuder Royal Canin Veterinary specifika foder för just din katts behov.

Utbud av Royal Canin Veterinary våtfoder för katter

I vårt omfattande sortiment av Royal Canin Veterinary våtfoder för katter hittar du både konserverat foder och våtfoder i påse. Varje variant har sin egen unika funktion och verkan. För att göra ditt val lite enklare finns nedan en kort lista över de olika varianterna i vårt sortiment.

Diabetes: Royal Canin Veterinary Diabetic innehåller en specifik sammansättning av kolhydrater och stödjer katter med diabetes genom att främja sockeromsättningen och reglera blodsockernivån.

Mag-tarmbesvär: Stödjer en hälsosam matsmältning och hjälper till att minska matsmältningsproblem. Fodret har ett högt energiinnehåll, så din katt får tillräckligt med energi även om den äter en liten portion. Den lättsmälta sammansättningen med flera fibrer, inklusive prebiotika, främjar en sund matsmältning och tarmpassage. Detta foder finns för vuxna katter och kattungar. För vuxna katter kan du också välja Moderate Calorie, en variant med reducerad fetthalt som är särskilt lämplig för katter som är överviktiga eller har tendens till viktökning.

Mature consult: Främjar vitalitet och välbefinnande hos äldre katter och tillgodoser specifika behov under ålderdomen. Fodret innehåller specialanpassade näringsämnen för äldre katter för att stödja tecken på åldrande.

Recovery: Stödjer återhämtningsprocessen efter sjukdom eller operation genom att tillföra extra energi och viktiga näringsämnen. Fodret främjar bibehållen vikt under återhämtningen.

Renal: Speciellt utformat för att stödja katter med njurproblem och minimera förlusten av viktiga näringsämnen. Innehåller justerade nivåer av högkvalitativt protein och begränsade mängder fosfor. Det finns en variant med kyckling och en variant med nötkött. Det finns också Renal Liquid, en flytande variant för att stödja din katts njurar.

Satiety Support: Hjälper katter att bibehålla en hälsosam vikt genom att förlänga mättnadskänslan. Ett högt fiberinnehåll gör att din katt känner sig mätt under längre tid.

Sensitivity Control: Speciellt utformat för katter med foderallergier eller intolerans, för att främja en frisk hud och päls. Fodret innehåller utvalda proteinkällor och kolhydrater för att minska risken för allergiska reaktioner.

Urinary S/O: Stödjer urinvägarnas hälsa genom att reglera koncentrationen av mineraler i urinen och främjar en sund urinvägsfunktion. Bidrar till att minska bildandet av kristaller och stenar i urinvägarna. Finns i varianterna småbitar i sås, Loaf och Moderate Calorie.

Rådfråga alltid en veterinär innan du börjar använda Royal Canin Veterinary våtfoder katt. Produkternas utgångsdatum anges på förpackningen och är vanligtvis tillräckligt om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Annan kattmat?

Royal Canin Veterinary våtfoder för katt är utmärkt att kombinera med Royal Canin Veterinary torrfoder för katt. Även dessa torrfoder kan du köpa till de skarpaste priserna hos Brekz.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.