Royal Canin Sensory Smell våtfoder katt

Royal Canin Sensory Smell kattenvoer
Royal Canin Sensory Smell kattenvoer
Royal Canin Sensory Smell kattenvoer
Royal Canin Sensory Smell kattenvoer
Royal Canin Sensory Smell kattenvoer
Royal Canin Sensory Smell kattenvoer
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Royal Canin Sensory Smell våtfoder katt

Information om produkten
4
4
4
4
4
(4)

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Royal Canin Sensory Smell våtfoder är ett utsökt våtfoder för vuxna katter. Produktserien Sensory är utformad för att stimulera din katts sinnen. Våtfodret är förpackat i måltidspåsar om 85 g.

  • Tillverkad av hållbar fisk
  • Unik avlång form på bitarna
  • Stimulerar din katts luktsinne

Mer information

Produktinformation Royal Canin Sensory Smell våtfoder för katter

Royal Canin Sensory Smell våtfoder för katter är en unik, komplett måltid bestående av mjuka bitar med kött och fisk toppade med en oemotståndlig sås. Royal Canin Sensory finns i 3 olika varianter. Alla Sensory-varianter är utformade för att stimulera kattens sinnen och just denna variant, Sensory Smell, stimulerar din katts luktsinne. Det låter kanske galet, men god kattmat handlar ju om smak? Det är sant, men din katt bedömer också sin mat främst efter lukten. Även när katten tuggar och sväljer maten spelar lukten en stor roll.

Royal Canin Sensory Smell våtfoder för katter innehåller välsmakande fisk av hållbart ursprung och är berikat med feta, nötiga och fruktiga aromer. Som ett resultat har fodret en extra intensiv lukt och smak och ger i slutändan en ojämförlig matupplevelse för din katt. De mjuka bitarna har också en anpassad form så att din katt kan äta på bästa möjliga sätt. Dessutom bidrar fodret till urinvägarnas hälsa genom en ökad mängd vatten. Kort sagt, det är en mångsidig och unik måltid.

Hos Brekz kan du beställa Royal Canin Sensory Smell våtfoder för katter billigt. Bläddra i vårt sortiment och köp den bästa kattmaten nu till de skarpaste priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Ingredienser Royal Canin Sensory Smell våtfoder för katter

Sammansättning: Kött och animaliska biprodukter, fisk och fiskbiprodukter, spannmål, vegetabiliska proteinextrakt, mineraler, vegetabiliska biprodukter, jäst.

Näringsinnehåll: Råprotein (11,4%), råfett (2,7%), råaska (1,6%), råfibrer (0,5%), vattenhalt (79,6%).

Tillsatser (IU eller mg/kg): Vitamin D3 (120IE), järn (3b103) (4 mg), jod (3b202) (0,35 mg), koppar (3b405, 3b406) (2,8 mg), mangan (3b502, 3b503, 3b504) (1,2 mg), zink (3b603, 3b605, 3b606) (12 mg).

Utfodringsråd Royal Canin Sensory Smell våtfoder för katter

Utfodringsråden finns i bilderna längst upp till vänster på denna sida och på förpackningen. Det rekommenderas att du delar upp den rekommenderade dagliga mängden foder på minst två måltider. Förvara fodret på en sval och torr plats och se till att det alltid finns gott om dricksvatten tillgängligt. Hållbarhetstiden anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen. Råden i näringstabellen är endast riktlinjer; andra faktorer som ras, kön och aktivitetsnivå spelar också en roll för ditt husdjurs dagliga näringsbehov.

Annat foder?

Detta foder finns också i varianterna: Sensory Taste och Sensory Feel. Letar du efter ett annat Royal Canin våtfoder för din katt? Då kan du snabbt och enkelt hitta det du letar efter på vår översiktssida med alla Royal Canin våtfoder.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (4)
12-02-2024
1
2
3
4
5
Leverans:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Valuta för pengarna:
1
2
3
4
5
Mijn kat is er dol op.

Translate to English

12-12-2023
1
2
3
4
5
meine drei Katzen lieben es

Translate to English

19-10-2022
1
2
3
4
5
Le chat a bien mangé, que le colis soit arrivé ouvert, cela vous intéresse pas !!

Translate to English

12-10-2022
1
2
3
4
5
Leverans:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Valuta för pengarna:
1
2
3
4
5
Prima, redelijk snel geleverd tegen goede prijzen.

Translate to EnglishHåll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.