tillbaka
Foder för dräktiga och digivande katter

Foder för dräktiga och digivande katter

På den här sidan hittar du speciella foder för dräktiga och digivande katter. Bra kattmat är extra viktigt under graviditet eller amning. 
Läs mer ..
Foder för dräktiga och digivande katter

Foder för dräktiga och digivande katter

Dräktiga och digivande katter behöver annan mat under denna perioden i deras liv. På den här sidan kan du hitta olika typer av foder för dräktiga och digivande katter. Under kattens graviditet och även efter förlossningen är det viktigt att katten får ett balanserat, stödjande och högkvalitativt foder. Detta beror på att katten behöver mer energi än normalt för kattungarnas utveckling. Dagarna efter förlossningen och under amningen är det viktigt att upprätthålla mjölkproduktionen. Dessutom är de fysiska kraven på dräktiga eller ammande honor höga, oavsett antalet kattungar. Därför är det viktigt att din katts motståndskraft får ett bra stöd.

Kattfoder för dräktiga och digivande katter

Hos Brekz erbjuder vi ett urval av foder som är speciellt utvecklade för din dräktiga eller digivande kattmamma. Vi har olika typer av kraftfoder för katter. Tänk på att anpassa din katts dagliga mängd foder under graviditeten. Den dagliga mängden beror på antalet kattungar och din katts vikt. Läs informationen på förpackningen eller på fodrets produktsida på vår hemsida för att bestämma rätt mängd. Efter förlossningen, när digivningen börjar, byter kattägare ibland tillbaka till vanligt kattfoder, men ett speciellt kattfoder för digivande katter har en sammansättning som är särskilt anpassad för dem. Brekz erbjuder också kattfoder som är särskilt anpassat för nyfödda kattungar.

Hos Brekz kan du beställa det bästa kattfodret för dräktiga katter snabbt och enkelt online. Se vårt sortiment och beställ foder för dräktiga och digivande katter nu till de bästa priserna!

Utbud av foder för dräktiga och digivande katter

Hos oss kan du välja mellan olika typer av foder för dräktiga och digivande katter. Royal Canin kattfoder är alltid ett bra val. Royal Canin Mother & Babycat kattfoder ger du till kattungar mellan 1-4 månader gamla, och till kattmamman. Det beror på att fodret är anpassat till behoven hos både den dräktiga och digivande kattmamman och de växande kattungarna. Fodret hjälper till att upprätthålla moderkattens motståndskraft och hälsa och ger kattungarna ett optimalt stöd under den tidiga fasen i livet.

Foder för kattungar eller vuxna katter efter dräktighet?

Förutom foder för dräktiga katter erbjuder vi även vanliga foder för katter. Efter diperioden kan du gå tillbaka till ett foder för vuxna katter. Förutom foder för din ammande kattmamma kan du också ta en titt på foder som är speciellt framtagna för kattungar.

Vill du beställa foder för dräktiga katter?

Hos Brekz kan du köpa billigt torrfoder och våtfoder för dräktiga och digivande katter till ett garanterat lågt pris. Hos Brekz betalar du alltid säkert med VISA eller Mastercard. Du får dessutom gratis frakt på alla beställningar från 495 SEK. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.