tillbaka
Hill's kattfoder

Hill's kattfoder

Hill's kattfoder ett av våra mest sålda kattfoder. Hills kattmat har läckra varianter för kattungar, vuxna och äldre katter.
Läs mer ..
Hill's kattfoder

Hill's kattfoder

Hill's kattmat är bättre känt som Hill's Science Plan. Vetenskapliga insikter och expertis från specialister beaktas ständigt vid utvecklingen av detta högkvalitativa kattfoder. Varje produkt är skräddarsydd för kattens ålder och tillstånd och innehåller de bästa ingredienserna och näringsämnena. Hill's kattmat är därför ett av de mest sålda livsmedlen i Nederländerna. Värdet för pengarna är bra och kibblorna är mycket välsmakande. Hill's mission är att berika och utvidga det speciella bandet mellan människor och djur. Bra näring är naturligtvis avgörande för detta.

Hill's kattmat är särskilt för kattungar, vuxna katter och äldre djur. Det finns också foder för dräktiga, digivande, kastrerade eller steriliserade katter eller för katter med anlag för övervikt. Hill's har utvecklat ett brett sortiment av veterinärfoder utöver det vanliga fodret. Under Hill's Prescription Diet kattmat kan du hitta deras specialfoder.

Sortiment Hill's kattmat

Nedan hittar du en översikt över de olika typerna av Hill's kattmat.

Kitten

Hill's Kitten är ett foder för unga katter upp till 12 månader. Fodret innehåller alla näringsämnen för växande kattungar samt för dräktiga eller digivande katter. Det stödjer immunförsvaret, en sund matsmältning och ett friskt hjärta. Hill's Kitten kattmat finns i smakerna kyckling och tonfisk. För steriliserade kattungar finns Hill's Sterilised. Letar du efter en spannmålsfri variant? Hill's har tänkt på det också med Hill's Kitten No Grain!

Light

Hill's Light är ett foder för katter som tenderar att utveckla fetma. Detta helfoder ger en exakt balanserad mängd energi, protein och vitaminer, men innehåller färre kalorier och mer fibrer. Detta bidrar till att bibehålla en hälsosam vikt och minska hungerkänslan mellan måltiderna.

Sterilised

Hill's Sterilised är ett specialanpassat foder för kastrerade eller steriliserade katter. Detta kattfoder hjälper till att bibehålla kattens vikt, hjälper till att minska urinstenar och stärker även immunförsvaret.

Indoor

Hill's Adult Indoor är ett komplett kattfoder för vuxna katter som bor inomhus. Det hjälper din katt att hålla en idealisk vikt och minskar hårbollar och obehaglig lukt från avföringen.

Sensitive

Hill's Sensitive Stomach & Skin Adult kattfoder är särskilt avsett för katter med känslig mage och hud. Prebiotiska fibrer stödjer tarmfloran och vitamin E bidrar till en frisk hud och glänsande päls.

Oral Care

Hill's Oral Care är det perfekta fodret för vuxna katter med tandproblem och bidrar till friska och starka tänder. Det ger bra tandskydd och främjar fräschare andedräkt.

Mature/Senior

Ett hälsosamt foder för äldre katter är till exempel Hill's Mature 7+. Hill's Senior innehåller ett balanserat förhållande mellan energi, vitaminer, proteiner och mineraler och är särskilt anpassat till äldre katters näringsbehov. Det finns en variant för innekatter, katter som lider av hårbollar, katter över 11 år och en spannmålsfri variant.

Annat foder?

Letar du efter annat Hill's våtfoder till din katt? Ta då en titt på Hill's våtfoder-sida

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.