tillbaka
Hill's kattfoder

Hill's kattfoder

Hill's kattfoder är ett välkänt och mycket omtyckt varumärke i Sverige. Hill's kattfoder finns i läckra varianter för kattungar, vuxna och äldre katter.
Läs mer ..
Hill's kattfoder

Hill's kattfoder

Hill's kattfoder är även känt som Hill's Science Plan. Utvecklingen av denna högkvalitativa kattmat baseras på vetenskapliga insikter och expertis från specialister. Varje produkt är skräddarsydd för kattens ålder och hälsa och innehåller de bästa ingredienserna och näringsämnena. Detta gör att Hill's kattfoder är ett av de mest omtyckta kattfodren i Sverige. Förhållandet mellan pris och kvalitet är bra och fodret är mycket välsmakande. Hill's vision är att berika och förlänga det speciella bandet mellan människor och djur. Rätt mat är naturligtvis avgörande för detta.

Hill's kattfoder finns i flera varianter som är speciellt framtagna för kattungar, vuxna katter och seniorer. Det finns också ett foder för dräktiga, digivande, kastrerade eller steriliserade katter eller för katter med tendens att utveckla fetma. Hill's har också utvecklat ett stort sortiment av veterinärfoder utöver de vanliga fodren. Dessa veterinärfoder hittar du under namnet Hill's Prescription Diet kattfoder.

Hos Brekz kan du beställa Hill's kattfoder billigt. Se vårt sortiment och köp den bästa kattmaten nu till de skarpaste priserna. Beställ snabbt och enkelt online!

Sortiment av Hill's kattfoder

Nedan hittar du en kort översikt över de olika typerna av Hill's kattfoder. Till exempel finns det "allmänna" foder för olika livsfaser, men också med specifika egenskaper.

Hill's kattfoder efter livsfas

Kattunge

Hill's Kitten är ett foder för unga katter upp till 12 månader. Fodret innehåller alla näringsämnen för växande kattungar samt för dräktiga eller digivande honkatter. Det stödjer immunförsvaret, en sund matsmältning och ett friskt hjärta. Hill's Kitten kattfoder finns i smakerna kyckling och tonfisk. För steriliserade kattungar finns Hill's Kitten Sterilised.

Vuxen

Hill's Adult är speciellt utvecklat för att ge optimalt hälsostöd till katter mellan 1 och 6 år. Kattfodret hjälper bland annat till att hålla hjärtat friskt, främjar en frisk urinblåsa och friska njurar, samt hjälper till att bygga upp och bibehålla starka muskler.

Detta högkvalitativa torrfoder finns i flera smaker, nämligen tonfisk, lamm & ris och kyckling. Har du en kinkig katt hemma? Katter älskar den utsökta smakupplevelsen av Hill's Culinary Creations Adult med lax och morot.

Senior

Äldre katter har andra näringsbehov än unga katter. Hill's erbjuder därför foder som specifikt tillgodoser näringsbehoven hos din äldre katt. Hill's Mature Adult 7+ är till exempel särskilt utformat för katter från 7 års ålder. För riktiga seniorer finns även Hill's Senior 11+. Detta kattfoder innehåller en speciell blandning av näringsämnen för att hjälpa till att hålla katter från 11 år mer alerta och interaktiva.

Hill's kattfoder med speciella egenskaper

Foder för optimal viktkontroll

Ibland kan katter behöva lite extra stöd för att bibehålla en hälsosam vikt. Till exempel för att din katt är predisponerad för fetma efter kastrering eller för att din katt bara är en riktig soffpotatis och inte gör av med så mycket energi. Hill's erbjuder flera kattfoder som bidrar till att uppnå och bibehålla en hälsosam vikt; Hill's Sterilised, Light och Perfect Weight-varianterna.

Foder för känslig matsmältning och hud

Om din katt lider av känslig matsmältning kan Hill's Adult Perfect Digestion vara en riktig gudagåva. Det ger din katt en utsökt, komplett måltid med fågel och hjälper till att balansera matsmältningen. Hill's Adult Sensitive Stomach & Skin bidrar inte bara till en sund matsmältning, utan ger också stöd för din katts hud och päls.

Foder för katter som lider av hårbollar

Om din katt lider av hårbollar kan du ta en titt på varianten Hill’s Adult Hairball Indoor. Tack vare en speciell fiberteknik hjälper detta kattfoder till att minska antalet hårbollar.

Foder med extra stöd för tänderna

Hill's Adult Oral Care är ett torrfoder för vuxna katter som behöver extra tandvård. Fodret hjälper till att minska plack, främjar tandhälsan och ger en fräschare andedräkt.

Foder med extra stöd för urinvägarna

Slutligen finns det ett speciellt kattfoder som ger extra stöd för urinvägarna. Hill's Adult Urinary Health har ett balanserat mineralinnehåll, vilket hjälper till att hålla urinvägarna friska.

Annan kattmat?

Vill du skämma bort din katt med ett välsmakande våtfoder? Hill's våtfoder finns i många smakrika varianter, så det finns något gott för alla katter. Om din katt kämpar med vissa hälsoproblem kan du kolla in foderserien Hill's Prescription Diet för ett stödjande dietfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.