Pedigree Jumbone Medium med smak av nötkött & fågel

Information om produkten

3-5 leveranstid arbetsdagar, om inget annat anges

Pedigree Jumbone Medium med smak av nötkött & fågel är 2 läckra tuggben med smak av nötkött och fågel och är lämpliga för medelstora hundar.

  • Bra, mjukare alternativ till vanliga tuggben

  • Utsökt smak av nötkött och fågel

  • För medelstora hundar


Mer information

Produktinformation Pedigree Jumbone Medium med smak av nötkött & fågel

Pedigree Jumbone Medium med smak av nötkött & fågel hundgodis är 2 läckra tuggben för medelstora hundar. Detta välsmakande, köttiga tuggben behåller sin smak länge och är en riktig godbit för din fyrbenta vän. Tuggbenet är hårt på utsidan och mjuk och fin på insidan. Pedigree Jumbone är ett bra alternativ till ett vanligt ben, som ofta är för hårt för hunden och kan splittras på ett farligt sätt. Pedigree Jumbone innehåller mindre än 2 % fett och innehåller omega 3-fettsyror som hjälper din fyrbenta vän att hålla sig i god hälsa. Kalcium bidrar till friska tänder och ben. Vitaminer och mineraler hjälper till att stärka det naturliga immunförsvaret.

Hos Brekz kan du beställa välsmakande hundgodis billigt online. Kolla in vårt produktsortiment och köp Pedigree Jumbone Medium med smak av nötkött & fågel hundgodis nu till de skarpaste priserna. Beställ snabbt och enkelt!

Ingredienser Pedigree Jumbone Medium med smak av nötkött & fågel

Sammansättning: Spannmål, vegetabiliska biprodukter, sockerarter, mineraler, kött och animaliska biprodukter (inklusive 1,3% torkat nötleverpulver, motsvarande 2,2% nötkött och 1,1% torkat fågelleverpulver, motsvarande 2,5% fågel), oljor och fetter, frön, vegetabiliska proteinextrakt, örter.

Näringsinnehåll (%): protein: 6,4, fetthalt: 1,9, oorganiska ämnen: 3,8, råfibrer: 1,5, vattenhalt: 17,4, kalcium: 0,60, omega 3-fettsyror: 380 mg/kg.

Tillsatser per kg: 
Näringstillsatser: Vitamin A: 3571 IU, Vitamin E: 35,7 mg, Järn (järn(II)sulfatmonohydrat): 10,7 mg.

Utfodringsråd Pedigree Jumbone Medium hundgodis

  • Medelstora hundar (10-24 kg) upp till 1 ben per vecka.

  • Stora hundar (25 kg+) upp till 2 ben per vecka.

Varje tuggben innehåller 9 % av det veckovisa energibehovet för en hund på 10 kg. Inte lämpligt för hundar under 10 kg och valpar under 9 månader. Anpassa huvudmåltiden därefter. Se till att din hund alltid har tillgång till färskt dricksvatten.

OBS: Att ge din hund tuggben och tuggprodukter sker på egen risk. Vi rekommenderar att du alltid håller din hund under uppsikt när den tuggar. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som din hund kan ådra sig till följd av att den tuggar på tuggben eller andra tuggprodukter.

Annan produkt?

Letar du efter en annan smak av Pedigree Jumbone? Ta då en titt på Pedigree Jumbone Medium med smak av kyckling & lamm. För alla andra läckra snacks, kolla in sidan med alla våra hundgodis.Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.