Royal Canin dierenvoeding

Royal Canin djurfoder


Sedan 1968 har Royal Canin legat i framkant när det gäller att utveckla hälsokost för katter och hundar. De arbetar med veterinärer, nutritionister och forskare för att utveckla skräddarsydd näring.

Köp Royal Canin; det bästa fodret för hundar och katter

Royal Canins huvudmål är att förbättra hälsan och bidra till ditt husdjurs välbefinnande. Anledningen till att Royal Canin har skräddarsytt foder i mer än 50 år är att alla husdjur är olika. Genom att ständigt titta närmare på våra trogna följeslagare har Royal Canin lärt sig mycket om våra älskade husdjurs preferenser och vanor. Tack vare många års erfarenhet och utveckling vet Royal Canin bättre än någon annan vad våra husdjur behöver för att hålla sig friska och vältränade. Det innebär att Royal Canins foder inte bara är skräddarsytt för ditt husdjurs livsfas, utan också för dess storlek, livsstil och eventuella känsligheter, såsom intoleranser och allergier.


Royal Canin ligger i framkant när det gäller att utveckla hälsosamma, högkvalitativa foder av högsta kvalitet. Det är ett av de ledande varumärkena på marknaden som har tagit fram särskilda rasspecifika foder. Med sin kunskap, mångåriga praktiska erfarenhet och toppmoderna produktionsmetoder levererar de högkvalitativt djurfoder av bästa kvalitet. Vetenskaplig forskning och nära samarbeten med veterinärmedicinska universitet, uppfödare och veterinärer bidrar till Royal Canins stora framgång.
Hos Brekz kan du beställa Royal Canin snabbt och billigt. Vi har regelbundet en attraktiv Royal Canin-kampanj i vår Royal Canin-webbshop. Se vårt produktsortiment och köp Royal Canin nu till de skarpaste priserna. Enkelt och snabbt hemma.

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.