Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Djurfoder

Ett långt och lyckligt liv börjar med kunskap. Tack vare modern vetenskap har Hill's rätt foder för ditt sjuka husdjur. Vårt sortiment erbjuder foder som är särskilt utformade för en mängd olika hälsotillstånd. Du kan vara säker på att Hill's Prescription Diet alltid kommer att ge din sjuka hund eller katt exakt vad han/hon behöver.

Hill's Prescription Diet djurfoder


Hill's förstår att ditt husdjur förtjänar all den vård och uppmärksamhet det behöver, särskilt när det är sjukt. Hill's Prescription Diet djurfoder erbjuder en rad terapeutiska foder som är särskilt utformade för olika tillstånd, såsom fetma, ledproblem, matsmältningsstörningar, hudproblem, njursjukdomar eller urinvägssjukdomar. Varje dag arbetar mer än 200 veterinärer och näringsforskare på Hill's med att utveckla foder för sällskapsdjur. Med över 80 års erfarenhet och drivna av innovation kombinerar de vetenskap med rätt ingredienser. Detta skapar ett foder som innehåller de bästa näringsämnena för att få ditt husdjur att må bättre. Rätt mat kan vara avgörande för återhämtningen, men husdjur som inte mår bra har ibland inte lust att äta. Hill's Prescription Diet har ett brett utbud av foder för både hundar och katter som hjälper till att stimulera aptiten. Bland annat välsmakande våtfoder, grytor, hundsnacks och kibble för hundar och katter med urinvägsproblem, hud- och pälsproblem, njursjukdomar, mag-tarmproblem, ledbesvär eller fetma. Din veterinär kan ge dig råd om vilken produkt som är bäst för ditt husdjur.


Har din veterinär rekommenderat dig en Hill's-produkt? Hos Brekz kan du enkelt och billigt beställa Hill's Prescription Diet online. Hill's erbjuder en 100% garanti på sina produkter. Om kvaliteten eller konsistensen inte är bra får du pengarna tillbaka.

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.